Меню
· Начало
· АРХИВИТЕ_СА_ЖИВИ
· Топ_50
· Рубрики
Защо обичам хората от провинцията
анализианонимник написа
Обожавам селяците. Обичам ги смърдящи и гадни, потни и нагли. Нахални и нямащи какво да губят. Обичам да са ми шефове, да ме учат как да си върша работата или да ме топят пред началството.

Обичам да се издигат над мен и да демонстрират благополучието си, като го доказват с мекия си акцент.

Кефя се на тяхното тъпоумие и на елементарното възприемане на живота : "за кво да си давам парите за тиатър или джаз концерт, след като мога да си зема ракия?"

Обожавам ги идващи прашни и мазни с торбите с наденица и сланина от село. Страдам с тях като беснеят щом не си намерят работа или квартира за 25 лева на месец в центъра !!!

Възхищавам им се как подбиват цените на пазара като заявяват, че ще работят по 98 часа в денонощието за 150 лева... Пък какъв съм аз че си искам моите 8 часа труд с включен един час почивка и заплата от 650 лева ??? Примерно.

Най - много се кефя как именно такъв старателен и всеотдаен мърляч, който по всичко личи, че спи с дрехите си именно поради всичко по-горе казано най-накрая постига целта си и ми става пряк шеф !!!! ИДЕМ ОТ СЕЛО , МАМА ВИ МРЪСНА!!!

Обичам ви селяндури проклети !!!
Кефя се на Ваште опустели градове, където вашата гадна действителност и единствена перспектива е да се ожените за селския идиот (ако сте жени)или да сте селския идиот ако сте мъже. Не познавам живота на село или в провинцията - сигурно не е лек, но не ме и интерисува! Но въпреки това ви се възхищавам.

Най - много обичам да ме карате да ви се чувствам длъжен за нещо : да ви намеря квартира за 10 лева, за да можете вие и вашите 25 приятели - земляци да се настаните и да направите лоби, а смрадта на провинцията да се попива активно наоколо; или пък да ви покривам пред шефа когато ви се наложи да излезете по работа - ИЗВЪН РАБОТА.

Възхищавам ви се как не работите по 8 часа и как си вършите въпреки всичко работата. Уникални сте защото ви приемат в Университетите на СОФИЯ , как не ходите на лекции и въпреки това се водите студенти.

Обичам когато не разбирате нищо от това което правите просто защото сте ограничени умствено или просто защото никога не сте имали възможността да правите това в родното Ви село !!! Вие, уникални хора идвате и нагло ми заявявате без да кажете "МОЛЯ", че съм длъжен да го направя , но не казвате "ДА ПОМОГНА".

Вие прекрасни провансаджии не връщате тази услуга, когато аз ВИ помоля учтиво, защото не сте длъжни. Не сте длъжни никому- но света определено е.

Вие миришете. Защото може би не обичате да се къпете. И се гордеете с това, а аз мога само да ви се възхищавам. Водата е вредна. Тя е за миене, вие дори не си миете и ръцете и ходите с черно под ноктите.

Обичам вашия мек акцент, кравешкия поглед, истеричния блясък в очите на тъпоумните селянки- поглед станал такъв от несправедливата обида, че НЯКОИ, повтарям някои от ВАС идват в големия град и ПРОСТИТУИРАТ. Просто щото перспективата в родните Ви села не съществува.
Проблема е далечен и не зависи от Вас, но и това не ме интерисува. Поклон !
Публикувано на 08-04-2005 @ 12:00:00 EEST от solley
 
В тази рубрика
· търси в рубрика: анализи
· търсене в статии от: solley


най-четената статия в: анализи:
ПЪРВОТО ЕБАНЕ

рейтинг на статия
средна оценка: 2.62
Гласове: 258


отдели само 1 секундичка и гласувай за статията:

отлично
мнооо добре
добреее
Regular
лошооооо

опции

 разпечатай статията разпечатай статията

коментарите са си собственост на тоя дето ги поства. ние не носим никаква, ама никаква отговорност за съдържанието им.

анонимниците не могат да тургат коментари. аре да се регистрираш, а?