Меню
· Начало
· АРХИВИТЕ_СА_ЖИВИ
· Топ_50
· Рубрики
Кой кого....???
на всеки в устатаalegrita написа
Разликите между мъжете и жените?
Мъжете казват, че жените са тъпи, посредствени лицемерни кучки и единственото, за което стават е чукане. В общи линии едва ли мъжете щяха да си хващат гаджета или да се женят, ако не бяха секса и свирките. Щеше да им бъде доста по- евтино да си дресират някоя немска овчарка и да си живеят в мир с нея.


Истината е, че мъжете се вълнуват само от футбол, бира и чифт дълги крака(за реда не съм сигурна), докато жените са в състояние да се развълнуват от нищо и после да се омъжат за него.

Основни разлики м/у мъжете и жените:

1. Като приключят дадена връзка жените излизат с приятелките си и обсъждат темата “какви свине са мъжете”( за да бъда искрена, излизането е и с цел хващане на друг).
Докато мъжете имат мъничко повече проблеми със загърбването на миналото.Шест месеца след като вече сте скъсали в 2 часа през нощта той ви звъни по телефона и ви казва:”Просто искам да знаеш,че ми съсипа живота и никога няма да ти простя, мразя те, курво, но все пак искам да знаеш, че все още има шанс за нас....двамата...”

2. Мъжете си мислят, че са страхотни финансисти...., а ние жените сме били разточителни.
Пълна лъжа. Просто жените по природа сме си щедри създания, и отдавна сме открили,че щастието не е в парите, а в харченето им....

3. И кой точно е силният пол..??? Ами да ви кажа, според мен силата на жените се определя от слабите места на мъжете.Това, че мъжете могат да дигнат 150 от лежанка не ги прави по-силният пол, просто ги прави по- напомпаният с анаболи пол.

4. Кой греши и кой не?
Един мъж никога няма да приеме, че не е прав. Той само допуска, че не се е изразил достатъчно ясно или пък жените сме прекалено тъпи и не са го разбрали като хората.
Основната грешка на жените са мъжете.Като си харесаме някои и сме склони да го мислим за върха на сладоледа...дори да е нисък ,плешив и с една вежда.

5. Кой кого....??? В леглото е ясно кой кого...(няма да си кривя душата сега). А в живота...мъжете си мислят, че могат да ни нареждат, да броят до 3, да поставят ултиматоми и ако накрая не стане тяхното, най-лесното е да станат и да си тръгнат. Е да, но не е приятно да те третират като парцал....
Вие мили ми мъже(и особено един...той си знае кой е) бихте ли приели такова отношение към вас? Една връзка е пълноценна, само когато се правят взаимни компромиси,а не като кажеш:”броя до 3 и после ще стане лошо....”
Докато жените имат два метода за постигане на целите си:чар и сълзи....опа били три метода и секс.

6. И сега...защо Бог е създал първо мъжа? Ами и аз правя първо черновата....просто за постигане на съвършенство(тоест ние, жените). Всеки се нуждае от малко упражнение...стават дори и грешки(тоест мъжете).
Бих могла да ви кажа още разлики между мъжете и жените, но няма да го сторя сега. Запазвам си това право за момента, когато пак някои мъж ме ядоса.

Статията е посветена на Георги Д.Извинявам се на всички мъже, които не заслужават грубата ми статия и знаят как да се отнасят правилно с жените ,а не по дърварският метод.На такива мъже мога да кажа само- браво!

Публикувано на 12-07-2005 @ 12:00:00 EEST от pink_devil
 
В тази рубрика
· търси в рубрика: на всеки в устата
· търсене в статии от: pink_devil


най-четената статия в: на всеки в устата:
ОРАЛЕН СЕКС - Десет стъпки и малко техники

рейтинг на статия
средна оценка: 4.78
Гласове: 349


отдели само 1 секундичка и гласувай за статията:

отлично
мнооо добре
добреее
Regular
лошооооо

опции

 разпечатай статията разпечатай статията

коментарите са си собственост на тоя дето ги поства. ние не носим никаква, ама никаква отговорност за съдържанието им.

анонимниците не могат да тургат коментари. аре да се регистрираш, а?