Меню
· Начало
· АРХИВИТЕ_СА_ЖИВИ
· Топ_50
· Рубрики
На кой отбор сте фен?
тест-исиchoda_boy написа
В дългата си и безспорно плодотворна кариера на актьор Робърт Де Ниро е имал много роли, които са изисквали от него да влезе под кожата на маниака-социален аутсайдер. Това е така и в случая с филма "Фенът". Фенът... интересна личност, за която посещението на спортни и други масови мероприятия е един вид дрога. Съществуват и скрити привърженици, които все още не са се самоопределили или не желаят да го направят. За тях е и настоящият кратък тест, който пък се отнася за (предимно) футболни отбори.

1. Кое населено място обитавате?
а) Дриймленд
б) Марс - The Red Planet
в) (Вечните) ловни полета
г) Долно Нанагорнище
д) Барцилона
е) Бургас-София


2. Какъв е Вашият рекламен слоган?
а) Продължавай да мечтаеш/сънуваш/бълнуваш!
б) Чорбата - люта, гореща - ми е най-любимото нещо.
в) Ово йе стандарт!
г) Какво е "слоган?
д) Искам всички да разцепим, майна, майна!
е) Детство мое, така си ми потребно!

3. Кое Ви е любимото число/комбинация от числа?
а) 1, 17
б) 9. 9. 1944
в) 1-0
г) 2+2=3
д) Идно
е) < 10

4. Коя историческа личност Ви допада най-много?
а) Мартин Лутър Кинг ( "I have a dream...")
б) Другарят Сталин
в) Сръбският княз Властимир
г) Цар Ивайло
д) Ицата
е) Били Хлапето

5. Кое психично отклонение Ви е най-симпатично?
а) Мазохизъм
б) Всички са ми еднакво любими
в) Мания за величие
г) Отклонението за магистралата
д) Раздвоение на личността
е) Инфантилност

6. Кой е любимият Ви цвят?
а) Розово
б) Късметлийско черно
в) Доларовозелено
г) Мръснобяло
д) Чирвено
е) Оранжеви дечица, оранжевите майки

7. За какво си мислите най-често?
а) За моята мечта за един по-добър свят на равенство, братство и справедливост, в който ще има и розови слончета с хоботи по пет фута.
б) За третия конгрес на Партията.
в) За лов, риболов, едене, пиене и някоя сгодна женица
г) За на прасето четината.
д) За нивото на рика Марица.
е) За покемоните и Волтрон.

Дойде и време да разберете кой отбор Ви приляга най-много.

Ако имате най-много а) - Вие сте нежна натура, имате остро чувство за справедливост и обичате красивите неща - дори те да Ви носят голяма, даже бихме казали огромна болка, умножена по 17. Вашият отбор е "Левски" - Отборът на Народа. Но като имаме предвид една песен на "Хиподил", в която се коментират тенденциите в народностното развитие, Ви се препоръчва да го давате по-спокойно. Помнете - с "Левски" ще сте ежегоден шампион на Неподражаемата "А" група, което ще Ви донесе морално удовлетворение от най-висша степен.

Ако имате най-много б) - Вашата особа има достатъчно предпоставки да бъде не само фен, но и треньор, играч и президент на ЦСКА. Важното е да познавате в детайли актуалния курс на Партията, както и Идеологията, която стои непроменена вече почти 60 лета. Успехите са далеч в миналото, но и то има своят черно-бял чар.

Ако имате най-много в) - Вие сте неосъзнал се представител на застрашения вид, наречен "Фен на Литекс". На Вас биха харесали както прекрасните играчи, повечето от които - сърби и бразилци, така и уникалната атмосфера на Градския стадион в Ловеч, на който отскоро се и вика. Но най-много би Ви допаднал Стратегът на успеха, Великият комбинатор, Майсторът на сръбската скара - the one and only Люпко Петрович.

Ако имате най-много г) - Вие сте аграрен тип, който знае как да са се забавлява истински. Името на Вашия отбор не е от значение - Изтребител, Ужас или Депортиво - важното е да има слънчогледови семки, подходящ ферментирал допинг, както и много, ама много бой и сръбска музика. Останалото е фалш, лъжа и измама.

Ако имате най-много д) - Вие сте човек, с който другите не биха искали да се закачат. Свикнали сте на сблъсъци, декорирани в кръв и синини. Идвате от Двуполюсния град Пловдив - от една страна черно-бял, от друга страна жълто-черен. И колкото и да Ви се иска да сте от Барцилона, Ваш дълг и съдба е да направите своя избор - Ботев или Локомотив, Ицата Стоичков или Ицата Бонев.

Ако имате най-много е) - Вие поддържате детското във Вас и това е много хубаво - можета да си играете по цял ден, да дърпате косата на другарчето, да целите с хартиени ракетки даскалите. Лошото е, че който където Ви хване - там Ви и бие. Затова най-подходящият отбор за Вас е тъй наречената Дражева чета - Черноморец Бургас-София. Станете им фен - те и без това си нямат нито един.


След като вече сте направили теста и сте се информирали за фенската си принадлежност, добре е и да осъзнаете, че това е само футбол, само една игра. Няма нужда да се ядосваме, да крещим, да се избиваме заради някаква си топка и някакви си отбори. Това, което се случи в Италия, не бива да се повтаря никога и никъде. С думи прости - не се впрягайте бе, хора! Гледайте си кефа и мача! И помнете:

Тава е, баце. Само дето баница няма.

Публикувано на 02-05-2007 @ 00:00:00 EEST от badmin
 
В тази рубрика
· търси в рубрика: тест-иси
· търсене в статии от: badmin


най-четената статия в: тест-иси:
ТЕСТ ПО МАТЕМАТИКА В ЛОС АНДЖЕЛИС

рейтинг на статия
средна оценка: 3.85
Гласове: 34


отдели само 1 секундичка и гласувай за статията:

отлично
мнооо добре
добреее
Regular
лошооооо

опции

 разпечатай статията разпечатай статията

коментарите са си собственост на тоя дето ги поства. ние не носим никаква, ама никаква отговорност за съдържанието им.

анонимниците не могат да тургат коментари. аре да се регистрираш, а?