Меню
· Начало
· АРХИВИТЕ_СА_ЖИВИ
· Топ_50
· Рубрики
Относно курвите
анализиhamelin написа
Седим си една вечер, както всяка вечер с дружките /само женки/ и си клюкарим. Оклюкарихме всеки дето сме срещнали през деня. По едно време се позамислих и ми направи впечатление, че най- често използваното определение за жените беше „курва” . Бах маа му....../викам си/... всички ли са/сме курви?!?! Коя е по курва от другата , и какво я прави такава ?” Не познавам демек жена дето да не е .....по тая ни всеобща логика.... Оказва се, че курвите се делят на няколко основни групи, а от там и подгрупите им които са безкрайно много. И си направих те тоя лист на видовете курви и сега ще ви занимая с него.

Проста курва.
Тва момиче не е много интересен екземпляр. Тя още от седми клас друго освен да се ебе не знае. Това е единствения й познат начин за да получи внимание. И да – свръх селска пръчка е, купува си дрехи от магазини 9,99. За триисетина години животец е стигнала до извода, че не е убаво да се отказва и вероятно се е омъжила за смотльото със зелената цифка от първия чин и нищо, че са учили заедно 10 години, тя баш го не помни от тогава. Е, нормално, все пак не е правила свирки у кенефа на целото у-ще.
Така да се кажа Личната курва.
Тя е спала с всички носещи имена от рода Пешо Дебелия, Гошко Бичето или Цецо Лудия. Те задължително, ама задължително зимата са с анцузи, а лятото с потник. Ланец питбул-териер, един до два най-много, сребърни. Друг отличителен белег за групичката е, че са по-тъпи от нея /ако това е физически възможно/. Тая кака е толкова надута, че ти се викаш „еба си мамата” всеки път като се разминете и за всичките десетина години откакто се знаете си я чувала да казва само едно „Здравееей”. Тя се жени за Пешо, примерно, на погребението му /щото него го гръмват на втората година/ тя прави такъв цирк, направо пада на мост - припада три път, хлипа силно през целото време и ходи с омекнали колене придържана от две приятелки. После естествено си слага боски от които не си вижда обувките , с колагена се обезобразява напълно и се жени за следващия по домова книга. С парите на втория открива магазин за дрей щото цел живот само тва е правила – одила е по магазини за дрей. Абсолютен Голд дигър.
Порно курва.
Е това момиче винаги ти спира тока. Приготвя се три часа и пак изглежда все едно е правила свирка току що. Силно рошава и с размазано червило. На 25 се е омъжила за Митко полицая....завалията, на 26 е разбрала, че обича да гълта ма не на мъжа си, напуска го по тоя случай и родеото започва! За нейните сексуално подвизи се носят легенди. Тя е „Голд дигър” но в леко гнусен вариант. Ебе се с чичковци и то дебели за пари, но може и да не са пари, а квот има там – кухненско обзавеждане, сирение, ако произвежда такова и те така. Обаче като и зададеш небрежно въпроса : „Тва в косата ти сперма ли е или ползваш некъв специален гел за нерешене?!?” тя некак се обижда дееба. Задължително има и детенце, което е по-добре да иде у „Майчин дом”. Ергените – стегайте са.
ПеперуТка
Тая душица дири любов! Така осърдно я дири, че през последната година е строшила толкоз патки, че кат тръгне да ги брой замлъква за десетина минути. Но то е от обич. Тя очаква да срещне белия принц, на бел кон ,с бел мерцедес ,у белия Дубай, може и с бЕла рокля да е /демек арабин/. Но да има обич. Интересното при тоя екземпляр е, че тя е сметнала за удачно да изебе три футболни отбора и така всички ще заговорят за нея. Иска на всяка цена да получи признание, че е най-добра и понеже другото свързано с работа и кариера е трудно тя се изявява на сцената с курвалък. Гълта-нищо, че й е гадно, чука се в гъза – нищо, че и това й е противно. Лапа топки....абе квото чуе го освоява и го прилага , но задължително не й харесва. Странното е, че има супер високи критерии. А кажи?!?! За всичко при това. Не си купува сутиен под 32 лева. Не пие кафе от „евтината смес” Не сяда в заведения дето не са им изпрани диваните?!? Еба си. Абе ти си от Левуново, алооо, всека събота и неделя варосваш овошки! Ква евтина смес те гони? Отклоних се. Явно е, че избива комплекси, но като й го кажеш и тя се сърди....Кви комплекси, вика. И тя си пада Голд дигър. Не е омъжена, за радост на всички ергени. Бу-ха-ха.
Майката с децата или още казано „Като седна в АУДИ се възбуждам” /но не АУДИ 80 разбира се/
Това същество има поне две деца от двама – трима бащи и тия деца познават само вкуса на корнфлейкса. На 32 разведна за трети път. Мамина убавица. Децата ги гледа майка й, а тя търси поредния на който да роди. Друга работа нема. Гледаш я и се питаш дали знае за кво е жива – ми не, не знае. Но и тая е яко надута, щото в момента ходи със собственика на нааай- голеееемия автосервиз у градо. Е, той е набор да деда й, ма тва са подробности. Важното е, че има жип!За родост на всички ергени и тая е свободна и при тва върви с отчувани деца прит! Голд дигър на хоризонта брадърс – чистито!
Майка, съпруга, любовница.
Е тука вече стана интереснооо. Тая женица има 12-13 годишен брак, с чудесни деца /обикновено две е броя им/и като ги гледаш с мъжа й от страни си викаш, че са младоженци. Ама не са. Къде ли е проблемчетоооо? Мъжа й я тормози тъничко, съвсем тъничко и невидимо за външното око. Казва се лек психичски тормозец, но пък за сметка на това е системен. Силно вони вечер на пращина и крака и колокото повече му отказва секс, толкова по настоятелен става той, започват караници, подозрителни погледи в упор и нещо някъде се пробръща в един момент. Онова сладко момче от месеци я заглежда и й прави намеци...ох, много е тегаво.Невинната покана на това толкова сладко момче се приема и си еба мамата. Вече трета година се виждат тайно и ни напред ни назад. Но тя си остава Майка, съпруга и любовница. Доста тъпо, но това е най-разпространения вид. По неясни за цялото човечество причини НЕ напуска мъжа си.

Любимката ми –нещо като Лолитка, ма не баш
Таз девойка е над тридесетака, но изглежда на 21. Има френдове само момчета и мъже естествено и наистина само жули кафенца и бира с тях. Все пак за адет ги кара да мислят, че може би някога в един прекрасен ден, когато е много пияна ще спи с тях. За нея Гошо Комара беше казал: „Бе една такава, дребна, кльощава, нема цици......обаче тия очи......!!!!! Има любящ в най-точния смисъл на думата съпруг. Не че и тя не го обича, но повече обича да е център на внимание. Смее се шумно със пищене. Навежда се да й видиш в пазвата толкова, че да спиш надървен цЕла нощ. И не вервай ама грам на твърденията й, че не се занимава с никви мЪже. Чука се с най-големия пън, за който не можете и да предположите. Това е защото си пада малко мазо или защото се е събудила една сутрин с мисълта, че няма да живее вечно. Не знам точно каква е причината да търси чуждо и защо при толкова много внимание ще избере баш тоя тъп гъз. Лошото е, че и тя не знае. Не е Голд дигър и не спи с пубери, ебете съ пубери.
Тип – А некога бех отличничка....
Помните я /по старите от нас я помним/ като Отряден председател на класа. Ем зубар, ем си знае. Направо с лайнена пръчка не можеш да я докачиш. Обаче стана студентка и кво се случи....отвързано куче виждали ли сте?? Тича като бесно във всички посоки. Е тая малко се поприкрива, но като удари литър водка вече се издава яко. Такива суиногве другаде немада видите квито владеят бившите отличнички. Суингове само с мъже баце. Иначе през деня и на лекции си изглежда пак като зубърка ма вече я разнася целия университет. За това по неволя си се връща в родния град и там се убива с алкохол с дебелата си приятелка. И пак маа му стара изглежда като зубърка. Още малко ще е мома, ергенчетата – не бутайте съ.
Малолетната или „Не съм си мила задника тая седмица”
Тая сган е почти същата като зубърката като махнем часта с ученето и наблегнем на сунга. Бляк.
Сещам се за още и още, но ме размързя и ми се допи. Последното същество на което ще се спра не спада към нито една група или подгрупа на курвите. То е прекарало последните 12 години пред блока, двамата й сина не са ходили на детска защото кой ще се грижи за тех както мама и до 4-тата си годинка са развили Едипов комплекс като по учбник. Това същество само готви, гнусти манджи, на главата си има жълти кичури или е с цвят тъмен махагон и една вежда. Ич не знае за кво е жива и таа. Но тя не ходи по чуждо. Въпроса сега е: Брои ли се като само си мисли за чуждо и като си мечтае за едно яко ебане като по филмите с един такъв расов мъжкар / не като кюфтето мъжо й/? Това като не е практическа изневяра тогава какво е? Едва ли некой може да ми отговори на тоя въпрос. Нито пък на въпроса защо мъжете да ги еба имат такова силно и изкривяващо мисленето им чувство за притежание. Защо бе мамка му не си налегнат парцалите и да ни остават да си парвим с п..тките каквото си искаме. Искам за един ден да съм мъж за да разбера защо толкова ви ужасява мисълта некой да чука ТВОЙТА жена. Пич ти заплю ли си я? Май необходимостта от разнообразен сексуален живот е потребна и на двата пола, а? Ако душата не е доволна значи идва от оная работа и обратно. Потребностите на либидото ни определят що за хора сме. Като се крием от самите нас кво правиме. И защо жените да нямат такава потребност. Кааакто и да е, отклоних се пак. Аз лично познавам поне по три от по горе изброените арни моми. Демек кво. Демек требва да се лега и да се мре. Ми наете ли кво – ..бала съм в сичките, лично по два пъти. Ако се питате аз от кой вид съм, веднага отговарям: От който си поискам. Ако бях неженен мъж между 28 и 33 с нагласата, че ще си търся жена дето няма да кръшка щех да си купя вЪже та да си имам. А на тия девойки дето ще са ми в опозиция предварително да кажа: Верваш ли си ма??
Публикувано на 29-06-2009 @ 00:00:00 EEST от blondie
 
В тази рубрика
· търси в рубрика: анализи
· търсене в статии от: blondie


най-четената статия в: анализи:
ПЪРВОТО ЕБАНЕ

рейтинг на статия
средна оценка: 3.66
Гласове: 95


отдели само 1 секундичка и гласувай за статията:

отлично
мнооо добре
добреее
Regular
лошооооо

опции

 разпечатай статията разпечатай статията

Свързани теми

анализи

коментарите са си собственост на тоя дето ги поства. ние не носим никаква, ама никаква отговорност за съдържанието им.

анонимниците не могат да тургат коментари. аре да се регистрираш, а?