Меню
· Начало
· АРХИВИТЕ_СА_ЖИВИ
· Топ_50
· Рубрики
Турски му раоти...
по света и у гъзskisa написа
е те беха и морски,ма...!
ше почна отзад-напред ,така-както треаше да се случат нещата ,за да остане некъв добър спомен от тая почивка ,ма нейсе...!


е те беха и морски,ма...!
ше почна отзад-напред ,така-както треаше да се случат нещата ,за да остане некъв добър спомен от тая почивка ,ма нейсе...!
сутринта се прибрах след 17часово/седемнайсет часово/ пътуване от Кушадасъ до София!!!1000км!!! не че нещо Баварката не върви!върви си даже много! и с много багаж си върви! бях качил около 500кг живо + неживо тегло вътре
та да подкарам от лошото към убавото! снощи на ихтиман заваля и един турчин се беше врязал с Тюран или некъв ван в един камион отзад и се беше напраил с целата сган вътре на нуждаещ се от пожарна!в сми ,че ги вадеха с флексове!
та да си дойдем на думата за джагалите! принципно не съм настроен расистично,ма тия не са хора!! целата смрадлива ,мръсна,вреклива сган се беше изсипала на капъкуле на път за европата и явно бех уцелил некой край на празниците им ,щото имаше към 1000 коли! тва ми коства 7ч висене на граница!! 7ч споделени с мазни,гнусни джагали,които през час-два вадат килимчета и почват да си бият празните тикви в земята!! оня- техният ходжа вие като линейка от една джамия наблизо и се чустваш като във филма Сталкер!! в радиус от 2-3км май бех единственият не-джагал!! имаше едни българи с една аскона и москвич-алеко ,ма с имената юмер и мустафа не бих казал,че влизаха в моята група!!
та тая мръсна сган се беше запътила да измие кенефите на германия,да напраи малко дюнери или да повърти таксито барабар със забрадените си жени и цвинтящи чавета. така както слизат от некой чисто нов ван или наточена баварка ,слагат едно чердже или просто обикновен чаршаф на земята,редят се мама,тате,бате и още три говна и легат на земята да спят!! просто на земята - отстрани на колите и дори малко под тях! не знам дали можете да си представите ква мръсотия е на паркинга на границата и тия лягат и спят там!!!
та след 7ч от живота ми изгубени с такава компания/искам да наблегна ,че проблема е от турската страна-наща митница се минава за максимум половин час-даже много европейски с едно флашче по различните гишета/ некакси не ми идваше от вътре да ги съжаля тия в тюрана !явно шофера след бодърстване,мушене в различните колони,викане с другите себеподобни кой е требвало да мине просто накрая беше заспал на волана и беше пратил няколко мюслюми при алаха!!! след такова преживяване три срещи с наще катаджии бяха просто като забава в детската градина/-добър вечер! -виж!джагалите идат отзад-не ме закачай -оправяйте се с тях и ме остави да си се прибера в софия!!! явно израза ми е бил доста убедителен ,защото и след трите спирания си заминах с: "айде и по-полека!!" отделно след като един мръсен,гнусен,черен изрод на 6тия час тръгна да ме бури в мойта колона - явно бях набрал любовта на хитлер към евреите и наистина не бях за контакти с хора!!

тва беше общо-взето горчилката,която за съжаление ще остане и едва ли скоро пак ше ида да правя морето там!!

а за ненаигралите се -няколко съвета ако ще ходят:
1. преминаването на кръстовище е според вида на шоферите:който изглежда най-бързащ и с най-важна работа - минава пръв!! няма десно стоящ,няма други филми!
2. ако наносекундата може да се разцепи на 100 ,то това е времето между изгасването на червеното и клаксона на задният автомобил!!! всеки път! а нямат и жълто ,така че е още по-весело! перник-пасти да ядат!!
3. един от бизнесите ,с които можете да фалирате най-бързо в турция е да станете вносител на каски за мотори! просто ще продадете две каски:една на заблуден немец след като е чукнал своята в масата в кафето и е решил,че вече е негодна и втората на тъща си ,за да изглежда добре!! тия просто не карат с каски!явно е забранено!! опитват се явно радикално да намалят броя на населението ,защото и хлапетата бръмчат с моторетки,но пък жените им нинджи /щот са се овъртели с техните шамии/ явно не се предават лесно и бълват сополиви гниди като зайци!!!
4. мятането на камион с товар 4-5 пъти над допустимият за съответният модел с колелата нагоре в канавка е третият по значимост национален спорт!!....след карането в насрещното/особено с мотопед/ и манафството може би!!
5. настилката е със страхотен гриб-горният слой на асфалта е като отмит и държи зверски в завой и на спиране,но е адски шумна!иначе дупки няма много,по-скоро неравности!
6. ченгетата спират на влизане в голям курорт и е малко стресиращо ,защото врякат на турски с ръка на пистолета и разкопчан кобур ,а понякога с пръст на спусъка на УЗИто или М-16 и като знам ,че няма как и с кво да вляза в боя малко се изнервям!просто си стойте спокойно и чакайте да им мине! иначе няколко ги беха извадили от колите и им бъркаха и в задниците-нещо явно търсеха или просто се радваха,че се виждат!!!
7. когато някой кара срещу вас - той не се опитва да изпревари или да ви сплаши и да се дръпне в последният момент!!!той просто кара там!!или може би спи!така че е жизнено важно да се отдръпнете или да намалите значително,защото иначе не се знае кой ше ви мие студени-а тия може и некрофили да има от тех!!!
8. пазаренето не е просто задължително!!!пазаренето за каквото и да е жизненоважно там ,......."както слънцето за всяко живо същество"!! ако не свалите цената наполовина или повече на дъвка ,или кутия локуми,или пръстен с диамант,или каквото и да е ...начи сте глухоням,с вързани ръце и без един крак и не можете да мигате с очи ,поради подуване от сенна хрема....!!!!
9. няма девето!!! интересно е , различно е ,но трябва между посещенията да има промеждутък от поне 4-5г ,за да се забрави лошото и да се пробвате пак!!!
а на една нова балканска война съм им много навит и с кеф бих участвал в боевете при чаталджа и одрин и да ги избутаме в азия ,ама оня загубеняк - фардинанд е преебал цялата работа,та се налагаше да пътувам излишни 500км до ферибота на чанаккале в чужда територия ,вместо в наша!!! лошото е че единият дислоциран в европа техен корпус беше колкото старата ни армия-над 120хил човека ,а те имат 10 такива корпуса!! та малко мое да ни затруднат ,а и почвата е песаклива и трудно ще се копат тия....!! напълно разбирам французите и ирландците ,че не искат да подпишат там некви документи за емиграцията ,щото тая сган като тия не е за пред хората!! и требва да си седи некъде там- в азия!! дори и кенефа да ти чисти такова маймун пак си е гадно да се навърта наоколо!!! просто трябва да си седат там!!
бих предложил преди всяка мисия в мюсулманска държава да пращат войниците ни на почивка като мойта и със сигурност ще бъдат после добре надъхани за "мироПомазващите" си мисии...!!
п.с. да ме извиняват колегите-иноверци!сигурно навсекъде има изключения ,но процента при вас е просто огромен!!наистина е огромен!! и тая простотия с шамиите ,фереджетата и шалварите просто е култова!!! като ми остане време ше кача снимки на жени-нинджи с три ката платове,къпещи се в морето!гледката е изумителна!! с шапки,шалвари,гащи,фусти и секви пособия - сичкото в некви изключващи се взаимно цветове или в черно...!! просто красота!! как не се дават не знам!!

и така...!! анадъму!?!? ;)
Публикувано на 18-03-2010 @ 12:03:05 EET от blondie
 
В тази рубрика
· търси в рубрика: по света и у гъз
· търсене в статии от: blondie


най-четената статия в: по света и у гъз:
РЕЧНИК НА ЖАРГОННИ ДУМИ И ИЗРАЗИ В СЕВЕРОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ

рейтинг на статия
средна оценка: 4.54
Гласове: 33


отдели само 1 секундичка и гласувай за статията:

отлично
мнооо добре
добреее
Regular
лошооооо

опции

 разпечатай статията разпечатай статията

Свързани теми

по света и у гъз

коментарите са си собственост на тоя дето ги поства. ние не носим никаква, ама никаква отговорност за съдържанието им.

анонимниците не могат да тургат коментари. аре да се регистрираш, а?