Меню
· Начало
· АРХИВИТЕ_СА_ЖИВИ
· Топ_50
· Рубрики
За всичките свестни момчета
анализиatanas13 написа
Това е в почит на свестните момчета. Свестните момчета, които завършват последни, които никога не се превръщат в нещо повече от приятели, които издържат часове мрънкания и оплаквания относно какви задници са момчетата, докато оспорват въпросното становище. Това е посветено на тези момчета, които винаги осигуряват рамо, на което да се опреш, но се въздържат до колебливи прегръдки, тези момчета, които държат отворени врати и дават успокоителни потупвания по гърба и седят търпеливо пред съблекалнята в универсалните магазини. Това е в чест на момчетата, които любезно повтарят колко сладки/прекрасни/красиви/секси са техните приятелки в подходящия момент, защото те знаят, че повечето момичета се нуждаят от слова на подкрепа. Това е в чест на всички момчета с отворени умове, с безгрижно и честно отношение. Това е в чест на момчетата, които уважават всеки аспект на момичето, от нейното лично пространство, до нейните вярвания, до нейния стил на обличане.

Това е за момчетата ,на които момичетата обясняват колко прекрасни и рядко ценни хора са и че вината не е в тях, просто на този етап нещата седят така, че пътищата им трябва да се разделят. За момчетата, на които момичетата много държат и искат да останат приятели за цял живот.

Това е за момчетата, които придружават своите пияни объркани приятелки от купони и никога не извличат изгода, когато са пред нейната врата, за момчетата, които акомпанират момичета до баровете като закрилници от останалата част от гадната мъжка популация, за момчетата, които разпознават, когато момиче капризничи за комплименти, но все пак ги дават, за момчетата, които винаги играят по правилата в игра, където правилата са благосклонни към мошениците, за момчетата, на които им се приписва, че биха били страхотни гаджета, но някак си никога не завършват като гаджета, за всички тези свестни момчета, които са пренебрегнати, подценени и неоценени, за всичките свестни момчета, които са манипулирани, измамени и несправедливо изоставени, това е за вас.

Това е онзи път, когато тя остави 40 спешни съобщения на твоя телефон и когато й се обади, тя прекара 3 часа старателно изследвайки две изречения, които гаджето и й казал на вечеря. И при все, че смяташе, че нейният приятел е чукан и идиот, ти я убеди, че всичко е наред и че не трябва да се тревожи за това. Това е за онзи път, когато тя прекъсна най-добрия ти killing spree, който си постигал в GTA3, за да раздува около слух, който романтично е бил обвързал нея и момчето, което тя мисли за най-отблъскващият човек на света. И при все че ти го смяташе за детинско и нямаше нищо против това момче, ти паузира играта за два часа и й помогна да скалъпе контраслух, който да разгласи из училище. Това е също за онзи път, когато тя нямаше придружител, затова след неколкократни тържествени обещания, които не бяха нищо „сериозно“ между двама ви, тя ви завлече до парти, където ти не познаваше никого, бирата беше отвратителна и тя флиртуваше безсрамно с тебе, обосновавайки всяка волност или безразсъдно докосване, обявявайки пред всички: „Оу, но ние сме само приятели!“. И при все, че беше поканен, че беше поканен чисто и просто като символично топло тяло за нейното, ти отиде така или иначе. Понеже ти си така свестен.

За това, предлагам тост за всички свестни момчета! Вие знаете кои сте и вие сте болни да чувате да ви описват като вездесъщо свестни. Но в интерес на истината, светът се нуждае от вашето търпение в универсалния магазин, вашите задържани отворени врати, вашите услуги за придружаване до купони, вашата склонност да жадувате за една хубава усмивка. За всичките луди, откачени, абсурдни неща, които толерирате, за всичките ситуации, пред които сте били безличен, безименен герой, моето одобрение, моето признание и моята благодарност отиват за вас. Вие имате правдоподобност в това общество и вашето добре заслужено доказателство идва!
Публикувано на 25-12-2010 @ 13:33:01 EET от Blondie
 
В тази рубрика
· търси в рубрика: анализи
· търсене в статии от: Blondie


най-четената статия в: анализи:
ПЪРВОТО ЕБАНЕ

рейтинг на статия
средна оценка: 3.43
Гласове: 16


отдели само 1 секундичка и гласувай за статията:

отлично
мнооо добре
добреее
Regular
лошооооо

опции

 разпечатай статията разпечатай статията

Свързани теми

анализи

коментарите са си собственост на тоя дето ги поства. ние не носим никаква, ама никаква отговорност за съдържанието им.

анонимниците не могат да тургат коментари. аре да се регистрираш, а?