Меню
· Начало
· АРХИВИТЕ_СА_ЖИВИ
· Топ_50
· Рубрики
Сексуално модерато в бирен минор
литера-туряvolk написа
с вариации

Отново по пътищата. Автобусът се клати като каруца по синор и дрънчи силно, отброявайки всеки километър набит асфалт. След синьо-белия динозавър се надигат сърдити облаци прах, примесват се с чернотата от ауспуха на дизела и някъде към хоризонта се слягат усмирени, приспани от лятната жега. Изпитата снощи бира бучи като тъмно море в главата ми, пени се и блъска стените на черепа в неуспешни опити да излезе. Повдига ми се, колкото от махмурлука, толкова и от неравномерните тласъци, способни да докарат морска болест на капитан далечно плаване. Ах, роден автотранспорт! Псувам наум шофьора, който цели дупките, потя се и дишам собствената си секреция като клошар в страна от третия свят. Зад мен седят две хлапета, едно от които неистово барабани с крака по седалката ми в такт седем осми, допълвайки минорната партитура на деня.
Не че ми е толкова кофти – само денят незабелязано се сля с предната нощ, а тя – с предния ден и някъде в промеждутъка имаше бира и някаква жена май, но кой помни такива дреболии?
Не, все пак наистина е имало жена, защото на разсъмване по чаршафите имаше къдрави косми със завидна дължина и други къдрави косми, които бяха къси, но къде по-дебели и трябваше да почистя цялата тази свинщина, включително и бутилките от бирата, която сега тупти в главата ми, но май космите бяха по-важни заради друга една жена... Скапана история.
Общо взето мъжете са свине и явно ще сменя пола си, но тогава ще съм лесбийка и следвайки хронологичния безпорядък безволево ще се оставя на хетеросексуалността и фалокрацията си.
Все пак това не изключва факта, че съм свиня. Или нерез, ако трябва да бъда прецизен.
Идва лято и е жега, и потта се лее от мен като планински ручей, оставяйки бели петна по блузите и мокрейки бельото ми. Време е да разпуснем глутницата и да събираме харема защото от една страна навикът съдържа в себе си 80% скука и 20% латентно желание за нещо ново, а от друга – когато две тела смесят потната си секреция (естествено – получена при неморални условия), замирисва на секс. На чукане в кристално чист вид, което всъщност може да води след себе си само още чукане. Така затваряме кръга и бясно размахваме членове на публични и не до там публични места, превръщайки се в неволни бройкаджии и волни ексхибиционисти.
Ама наистина съм свиня.
“Те кълват!”- казва един блед познат.
“Не мога повече! – крещи друг. – Ще повърна!”
“Ми се е доебало, мале!”- вика трети.
А зациклилата плоча на мислите ми върти в грамофонен ритъм (7/8) “Никакво възпитание! Никакво възпитание! Никакво възпитание!...”
“А-а-а! Млъквайте, бе! Човек не може да се наспи от вас! Махам се!” – недоволствам шумно в си бемол мажор; хващам под мишница оскубаната си перушина и отлитам към някой не тъй населен район, свиркайки си оптимистичните трели на “Sunrise”.
И сега се разлагам в една синьо-бяла дизелова каруца от миналото хилядолетие, взирам се в крайпътните камъни и раздухвам кръвясалия си махмурлук в такт 7/8, благодарение на енергичното идиотче от задната седалка. Иска ми се да му изтръгна израстъците и да му ги натикам в ..., но скърцам със зъби и търпеливо обмислям някой по-гаден вариант.
Чеша се по лявото рамо, заприличало на решето след последната татуировка и псувам финално в ла минор. За всеки случай.
Публикувано на 28-01-2012 @ 09:39:11 EET от blondie
 
В тази рубрика
· търси в рубрика: литера-туря
· търсене в статии от: blondie


най-четената статия в: литера-туря:
Приказка за дърваря, трите му брадви и двете му жени

рейтинг на статия
средна оценка: 2.78
Гласове: 14


отдели само 1 секундичка и гласувай за статията:

отлично
мнооо добре
добреее
Regular
лошооооо

опции

 разпечатай статията разпечатай статията

Свързани теми

литера-туря

коментарите са си собственост на тоя дето ги поства. ние не носим никаква, ама никаква отговорност за съдържанието им.

анонимниците не могат да тургат коментари. аре да се регистрираш, а?