Меню
· Начало
· АРХИВИТЕ_СА_ЖИВИ
· Топ_50
· Рубрики
ТЪПИТЕ ПУТКИ - РАЗМИШЛЕНИЯ
анализиork написа
Как сте господа? Забавлявате ли се?
Може би сте гледали поредното предаване на Слави Трифонов за да откриете, че той горкият вече толкова прекалява с коката, че не си помни репликите. Някое друго шоу?
Не !!!!!!
Вие сте фен на покоряването на женски сърца (в повечето случаи целта е някъде под кръста и между краката). НЕ, на оформянето на характера, нали? Твърдо ДА на селската работа.

А какво да кажем за мишените в този благороден лов. Тези крехки нежни същества, понесли тежката участ да бъдат плашени като куче със салам, изнемогващи под тежкото бреме на бягане стил "абе аз да не би да бягам много бързо". Съгласен съм, много мъже нямат нищо против да платят сметката (и не само нея) на една хубава жена само и само за да я вкарат в леглото си... евентуално..., най-накрая. Но не се ли закучва малко работата като започнат от там:
"Уф ама тоя не ме черпи! Разкарвам го!!",
"Ако и утре не ми купи нищо..."

Проучване на “Хем би-Хем не би” показват, че този не особено различаващ се от проституиране стил на общуване с противоположния пол, се среща при около 75% от жените. За краткост ще ги наречем ЕЛЕГАНТНИТЕ. Цялата ценностна система на индивид от споменатата прослойка се състои в:
1) намиране на платежоспособен 2)поддържане на зашеметяващ външен вид.

Макар че не са малко тези от вас които сами са се убеждавали, че зашеметяванията понякога са от ужас. Какво може да очаквате като преживяване с такава девойка?

Пропускаме леките финансови сътресения, защото ако започнете да излизате с нея значи сте си я лепнали с ясното съзнание какво ви очаква. Секс? Както се изрази един мой приятел те практикуват най-вече стойката замразено пиле. Изпълнено с еротика преживяване в което участникът от женски пол е заел и не напуска положението на замразено пиле, еротичният му потенциал също не се различава кой знае колко от този на споменатото пиле. Ебъ ли майка му какво ще го наречете онуй нещо. Не го помня как се казваше ама го няма бе!

Когато говорим за интелект и искрици не можем да пропуснем ужасната тъпотия за печелившата стратегия за сваляне на една такава жена. Методично поясняване на набелязаният екземпляр с цялата ни налична палитра от епитети и прилагателни на пълната липса на впечатление която изпивате към нея. Както вече казахме това върши работа в 75 на 100 от случаите при екземпляр от горната група, защото те обикновенно така се вживяват в ролята, че име трудно да спрат и едно опресняване и връщане към действителноста ги разцепва на място.

Следват девойките опитващи се да свалят килограми - тук се получава малко разминаване защото те се включват като правило в предходната група, но могат напълно заслужено да бъдат разглеждани като самостоятелни бойни единици.

Та ще наречем тази група СЛАБЕЕЩИТЕ. Те обикновенно са приятни момичета по една или друга причина натрупали килцата и отдаващи живота си на два фронта: диети упражнения и т.н. за целулита и втори фронт - папкане на сладко за депресията. Както сами можете да се досетите резултатът е плачевен. Не е лесно да се поддържа добра спортна кондиция, но пък е още по-трудно да се поддържа качествен целулит.

Като цяло би трябвало да сте схванали плачевноста на картинката. Пропускам момента със подрастващите, които все още не са убедени ебе ли им се пикае ли им се. Пропускам също застаряващите, които не могат да повярват, че с всеки изминал ден стават все по-малко тези които си искат от тях. За голямо съжаление остават още доста частни случаи, но цялостната картинка е ясна.

Ако трябва да се изброят всички чудеса на родната зоо-агро-психо-патъчна менажерия би се получил доста мащабен материал, но не това е целта на автора (аз - моя милост )

Мислех си да пиша и за пресните ми впечатления от вчера, но сметнах че намесването на именцата на съответните девойки би могло да се изтълкува като гаднеене. А аз не съм такова момче.

Просто ми е писнало на хуя от тъпи путки!!!!!!!!!

Има малко на брой жени, които съумяват да съчетаят в себе си интелект заслужаващ внимание подплатен с необходимата доза сексапил и самоуважение. Малко, но ценни. Лошото е, че само подчертават кофти чувството, което човек изпитва погеждайки към гадните 99% жени.

Извинявам се за неудобството на девойките като NIKOL и малкото други запълващи единия процент (1%) свестни жени :)))
Публикувано на 05-05-2003 @ 12:00:00 EEST от apocalypshits
 
В тази рубрика
· търси в рубрика: анализи
· търсене в статии от: apocalypshits


най-четената статия в: анализи:
ПЪРВОТО ЕБАНЕ

рейтинг на статия
средна оценка: 3.93
Гласове: 97


отдели само 1 секундичка и гласувай за статията:

отлично
мнооо добре
добреее
Regular
лошооооо

опции

 разпечатай статията разпечатай статията

коментарите са си собственост на тоя дето ги поства. ние не носим никаква, ама никаква отговорност за съдържанието им.

анонимниците не могат да тургат коментари. аре да се регистрираш, а?