Меню
· Начало
· АРХИВИТЕ_СА_ЖИВИ
· Топ_50
· Рубрики
Амбулантен Тръ-ъ-ътГовнец
хоро-скопяванеанонимник написа
Амбулантен Тръ-ъ-ътГовнец (от лат. ambulant, ambulo - разхождам се, от бъл. - изхождам се).
Hi!
Това съм Ас - Амбулантен Тръ-ъ-ътГовнец. Честен (разбирайте коректен, а не девствен), с душа нежна, като клитор на девица, със сърце горещо, като възбудена простатна жлеза и мисли, които напират под темето ми, като изпражнения след клизма. Искам да се раз(из)ходя с вас, искам да предам опита и уменията си в областта на търгов(н)ията!


Та след тези пронизващи, като при дефлорация думи да се минем делово:
Представям Ви едно полезно и леко( само не си мислете, че ще говоря за курви) четиво за живота на амбулантните(изхождащи се)Тръ-ъ-ътГовници. Прочетете основните правила и изводи в бизнеса!
Забележка: не се препоръчва на хора със слаб стомах!

ПРАВИЛО ПЪРВО: ОБИЧАЙТЕ СИ РАБОТАТА!
Ас мн. си обичам работата, тя за мен е всичко. Ас съм фантазьор и си я представям, като едно... голямо и сочно говно, което Ас всеки ден налагам с мухи, че то на говното нали това му трябва - мухички, които да го разнасят от клиент на клиент, от клиент на клиент...

Това ми е любимата дума – КЛИЕНТ. Mога да си говоря с клиента, за клиента, но никога против клиента, пред клиента, обърках се, но я казах 9 пъти -клиент- станаха десет, спирам шото ше се изпразня, още ми е раничко. То Ас рядко се празня, обикновено мен ме пълнят, но си имам една мухичка говно-разно-свалячка от МОЯ екип, която си ми е любима, ама мн. любима, абе направо си ми е любовник и за нея правя всичко (в живота винаги има някой, за когото си готов на почти всичко), даже се и празня (особено по празниците). ПУТсигурил съм и кошерче, за общ ке(не)ф плащам го с МОЯ процент от говното. Дали Го обичам? - Благодаря, че си зададох този отговор - сега кой има вр. за любов? По-важно е той да ме обича - отпред – разбирайте орално, по френски; отзад - разбирайте анално, по турски; по някога вика "оле-е-е" и си представям, че го правим по испански - разбирайте по царски. На галено му казвам Коколино... неее, не се обижда, аз нямам предвид, че Му е мек като омекотител "Коколино", просто има безкрайни очни дъна за коколене, абе той и дъно си има голямо, но очното е...

Стига толкова ЕпичНо отклонение, но ви чувствам така близки, готов съм да споделям с вас, скъсявам разстоянието и мн. скоро може да ми станете клиент, но да не бързаме. Стигнахме до
ИЗВОД първи: БЪРЗАТА КУЧКА, ВСЕ НЕ ДОЧУКАНА ХОДИ!

ПРАВИЛО ВТОРО: ВЪВ ФИРМАТА ВСИЧКО ТРЯБВА ДА ВЪРВИ ПО ГОВНА!
Като Амбулантен Тръ-ъ-ътГовнец за мен това е важно, ето защо Ас ставам сутрин рано и опръдявам целия град. Мойта пръдня е най-силна - гъста, тежка и дълготрайна. Има една приказка, не сте я чували знам, щото Ас я измислих тя е и извод-
ИЗВОД втори : ГОЛЯМА ПРЪДНЯ ПРЪДНИ И АМБУЛАНТЕН ТРЪ-Ъ-ЪТГОВНЕЦ СТАНИ!

ПРАВИЛО ТРЕТО: УМЕЙ ДА СЕ ГОВНЕЕШ!
Това е мн. важно. То нали ние сме каймака на говното, червейчето, наплюто от мухите, като атипично вирусче, като тенията в червата, като глиста в говното - това СРАвнение ми хареса най-мн. нека то се запомни!
ИЗВОД трети: ГОВНОСТТА КРАСИ ЧОВЕКА.

ПРАВИЛО ЧЕТВЪРТО: ОРГАНИЗИРАЙ ПРЕЗЕНТАЦИЯ И ПРОМОЦИЯ!
Ето как става - хвърлям говната във вентилатора на промоционални цени, презентирам дупката на кенефа, увеличавам миризмата и получавам най-голямото пaрче от говнената баница. Трите "п" П+П+П.
ИЗВОД четвърти: КОЙТО ОРГАНИЗИРАНО СЕРЕ, СЕРЕ НАЙ-ДОБРЕ!

ПРАВИЛО ПЕТО: ПРЕСЛЕДВАЙ ПО-ГОЛЯМО ИЗХОЖДАНЕ!
Да го духат тия дето имат запек! При мен не може да се случи! Да-а-а трудно е, но ще продължа, затънал съм в говна до шия, ще се понапъна и ще сбъдна мечтата си - говната да бъдат и в устата ми, тогава ще гълтам на воля.
ИЗВОД пети: ЧОВЕК Е ТОЛКОВА ГОЛЯМ, КОЛКОТО ГОЛЕМИ СА ГОВНАТА МУ.

За днес стига! Коколино ме чака в кенефа, дали да не пробваме днес нещо нормално - ще му духам кротко докато пикае.

P.S. Написах цяла каца с говна, е кво чакате?! Грабвайте лъжиците и почвайте..., но от всяка си искам процента. Така де, кво? Ас за говна на всичко съм готов , приемам и тези от Европата. Обадете ми се сега съм в промоция! Почти проМокрен.

Легенда: "Ас" не е правописна грешка - разбирай ЛИДЕР.

S.
Публикувано на 11-05-2003 @ 12:00:00 EEST от apocalypshits
 
В тази рубрика
· търси в рубрика: хоро-скопяване
· търсене в статии от: apocalypshits


най-четената статия в: хоро-скопяване:
Ако програмистите строяха къщи.

рейтинг на статия
средна оценка: 3.53
Гласове: 39


отдели само 1 секундичка и гласувай за статията:

отлично
мнооо добре
добреее
Regular
лошооооо

опции

 разпечатай статията разпечатай статията

коментарите са си собственост на тоя дето ги поства. ние не носим никаква, ама никаква отговорност за съдържанието им.

анонимниците не могат да тургат коментари. аре да се регистрираш, а?