Меню
· Начало
· АРХИВИТЕ_СА_ЖИВИ
· Топ_50
· Рубрики
Тъпите путки - допълнение с елементи на размишление и отвръщение!!!!
пуйбе са, пуйбе саVasQ написа
Ходя си аз, моя милост, и още 5-6 човека по "Витошка" (аз съм от хората за които казват: "Тоя не е сам" и не само, че не съм сам, ами сме си цяла компания), не зяпаме по магазините, защото знаем че дори и да Си харесаме нещо няма да можем да Си го позволим с мизерната Си заплата (всичките работим, ама пак не стигат пустите пари). По някое време, моя милост забелязва не-лошо изглеждащ индивид от женски пол.

Веднага бива алармирана цялата компания. извършва се наблюдение над слънчевите очила "Diesel" закупени от същата улица преди 3 години за баснословната сума от 10 български лева. Майната им на очилата, по интересно е какво се наблюдава. Висока около метър и седемдесет и пет, хубави гърди, престъпно дъъъъълги крака, дълга - леко къдрава коса, устни, очи, абе цялата компания се мъчим да и намерим косур, обаче нъц – няма! Носи се девойката а самочувствието и - 300 метра наоколо. Така е навирила носа, че чак закача трамвайните жици. Заглежда се небрежно по витрините и си мисли (не е доказано, но сигурно си мисли): ”Хмммм, тая блузка не е лоша, ще ми стои добре, почти ще ми покрива циците. Колко ли струва?” (въпросът сам по себе си е излишен, като се има предвид, че магазина е на реномирана модна фирма, не е трудно да се досети човек че ще е около 50 кинта. Все пак това са си цели 2 ръкава и деколте!). Странното, което прави впечатление е как успява само с двете си хубави очи да гледа едновременно витрините, паркираните мерцедеси, и телефоните на шофьорите им. В този момент, някак естествено е аз, моя милост и другите с Нас да се запитаме – защо по-дяволите ТОВА НЕЩО се разхожда по “Витошка”. За да се разходи - едва ли; за да си купи нещо – тук цялата компания изразява шумно несъгласие; за да глътне малко въздух – стига бе, това е “Витошка” – планината е далече!!! Неее тя си търси финансова жертва, все пак вчера по дискотеките в студентски град я запомниха с дебелия плешивец, IQ-то на когото беше почти колкото на врабче, въпреки внушителния му... корем. Вярно, не можеше да си пише името и го произнасяше почти правилно, но за сметка на това беше грозен! Трябва й нов за тази вечер, а и дебелия не й се обади днес, сигурно е при жена си и децата, кой знае, а може и да е решил днес най-накрая да се изкъпе, все пак колкото и скъп да е парфюма потта си е пот и смърди!

Тук малко ще се отклоня от “Витошка” в посока Университета или по-точно към “Дали”. Една приятна дискотека, която имахме навика да посещаваме преди да пуснат в нея наръча дръвчета с поетичното название “Максимус”. Тотално Ни отвратиха “Мамче-партитата” и хилядите чавета прелитащти над дансинга като стелтове над Багдад. И тъй като Сме тренирали малко латино танци (спряхме да тренираме, защото не можаха да Ни намерят партньорка на всичките) не Бяхме от най-статичните и неподвижни посетители. Голямо удоволствие Ни доставяше следния парадокс! Влизаме в Дали и вътре какво да видим, девойките с 300-те метра самочувствие накацали по сепаретата като мухи на прясна конска фъшкия, редом до платежоспособните 45 годишни потни “пичове” се подсмихват с чашки Бейлис в ръка. Колко сме велики, yes, yes, яко сме гепили господ за шлифера. Ама вижте ни де, добре сме се уредили, ако си изиграем добре картите може и по някой GSM да получим. Това, че ще ни се изреди цялото сепаре няма никакво значение, какво като ще сме замразени пилета, даваме дупето и получаваме най-новата NOKIA. Такива “мисли” вълнуват малките грации докато си цокат марковия ликьор, ОБАЧЕ, съдията, аххх този съдия, не бе, не съдията – DJ-я надува музиката и ние цялата компания с моя милост и другите Се изсипваме на дансинга. И изведнъж, какво да видим ами и на курветата им се танцува, ама така им се танцува, че чак малките им дупета щракат и то с Нас им се танцува. Ама къде ще танцуваш, брат, нали сме с мутрите, те не танцуват. Ще си седят в сепарето ще метнат още по един Бейлис и после, нали се сещате, пиленца, замразени, а, сещате се ама още не предполагате какво точни ви очаква в тази звездна нощ. Нищо де, земете тоя нов GSM, на ви и Бейлиса, цялата компания пием за ваше... хммммм... здраве! А някои от вас ще пият и за Наше, защото явно този живот ви харесва. Бедните същества, колко ли още можете да изпаднете, защото повече от това аз, моя милост и другите не можем да си представим!

И сега газ по жълтите павета и обратно на “Витошка”. Там оставихме една девойка да се носи по тротоара точно срещу Нас. И, о чудо, тя Ни поглежда!!! Интересно защо, никои от Нас не ходи прегърбен под тежестта на 4 златни ланеца всеки по кило и 300, не Сме с кола, нещо повече – и с Мерцедес не Сме! Всичките караме на един пръднал, убит от бога Sagem, а и не Носим чехли. Защо Ни зяпа таз брантия??? Тук, в този изключително сюблимен момент, Ние трябва сите да Се натръшкаме един връз друг, да изплезим езици и да се разтопим пред нейното същество. Да ама, не на Нас тия! Виждали Сме ги такива с хиляди, Ние си знаем, Нас жокер ни не требе. Избива Ни на смях. Ама не така, да кажете, че лекичко Ни става смешничко, а си Ни е смешно, да си ебе майката! (поздрав за Цецко). И да видите вие, а гледаме и Ние, шок насред “Витошка”. Поглеждаме девойката над слънчевите очила “Diesel” за произхода на които вече споменахме и започваме да Се смеем. Девойката както си върви наперено рязко угасва, ама направо се насира! Изведнъж, както никога досега, из главата и започват да блуждаят, самотни но тревожни мисли, несвързани по никакъв начин с новата NOKIA. Абе, тоя що ми се смее, да не ми се размазало червилото, или да не би пък да са ми увиснали циците с тоя сутиен, ама наред съм си, и гащите ми се виждат, страшна мацка съм, не вижда ли очите ми със грим...

А аз, моя милост и още 5-6те човека си продължаваме по “Витошка”, не зяпаме по витрините, и се смеем ли смеем.....
Публикувано на 13-05-2003 @ 12:00:00 EEST от apocalypshits
 
В тази рубрика
· търси в рубрика: пуйбе са, пуйбе са
· търсене в статии от: apocalypshits


най-четената статия в: пуйбе са, пуйбе са:
Той и Тя под душа

рейтинг на статия
средна оценка: 4.20
Гласове: 128


отдели само 1 секундичка и гласувай за статията:

отлично
мнооо добре
добреее
Regular
лошооооо

опции

 разпечатай статията разпечатай статията

коментарите са си собственост на тоя дето ги поства. ние не носим никаква, ама никаква отговорност за съдържанието им.

анонимниците не могат да тургат коментари. аре да се регистрираш, а?