Меню
· Начало
· АРХИВИТЕ_СА_ЖИВИ
· Топ_50
· Рубрики
СВИРКА ПОД ВОДА Или как повярвах в Бога.
на всеки в устатаdrinkadot написа
Пичове от всички страни, задоволявайте се!
Това е лозунг, който издигам съвсем съзнателно и отговорно. Веднъж го издигнах несъзнателно и безотговорно, но тя вече не се обажда:)...
Този девиз е нещо като продължение на “съединявайте се”, но – за разлика от оригинала – не оставя и капка съмнение по отношение на резултата от съединяването. Резултата е задоволителен.
Повечето от вас сигурно са имали нещастието да кръстосват двора на родните ВУЗ-ове, където, рано или късно, някоя асистентка или наточена колежка ти пъхва я Фройд, я Ницше под мишничката. От благодарност ти пък й пъхваш нещо не чак толкова философско - своя безценен философски камък. Но не това е важното...
Важното е, че образованието ни е образувало ей такива нерви, като ни е набило в кофите най-различни нагони, интер- и алтер-егота, либида, травестии, комплекси, под- и надсъзнателни педерастии и балимумата още какво.
Лудостта ни е стигнали дотам, че дори от начина на пиене на кафе да правим изводи за своята сексуалност. Ако облизваш ръбчето на чашата, значи си падаш по майка си, копеле!!!
Ако анализираш своята сексуалност, ще стигнеш до един-единствен извод: и ти си сбъркан като всички останали, което пък те прави редовен, а следователно несбъркан и така до лудницата и обратно...
Тук ви предлагам само едно простичко упражнение, което ще сложи край на шизофренията и ще ви направи СВРЪХЧОВЕК – така наречената СПВ.

Пичове, знам, че всеки от вас има зашеметяващи любовни истории и сексуални подвизи, които могат да накарат сценаристите на XXL да си скъсат дипломите. Не искам да ми ги разказвате отново! Не! Запазете ги за следващото си гадже....
Само искам да спомена за съществуването на едно изживяване, без което животът ви би бил просто една безсмислена разходка оттук дотам и обратно.
Става въпрос за СВИРКАТА ПОД ВОДА!

Ако още не сте изживели този божествен миг на върховна наслада, най-добре е да си направите сепуко или секуро, или там каквото си правят шибаните самураи.
Защото именно СВИРКАТА ПОД ВОДА е връзката между реално и приказно, между земно и небесно, между тукашно и отвъдно...
Тя е химн на сетивата, тържество на красивото над посредственото, на атипичното над делничното...

СВИРКАТА ПОД ВОДА е нужна на мъжа, тъй както слънцето и въздуха на всяко живо същество! Ще се убедите, че - когато ви дарят с нея - вашето “същество” ще се усети по-живо отвсякога... Но не бързайте да оплескате пейзажа! Бавно, свръхчовече, бавно...

На първо място СВИРКАТА ПОД ВОДА е взаимност.
Дори и да не ви се иска, за това си трябват двама души. Всички опити да се направи подводна авто-свирка са завършили с вода в белите дробове.
Историците твърдят, че именно този стремеж е поставил началото на скоковете във вода от 12 метрова кула – в началото скачачите се опитвали “да свържат двата си края” във въздуха, след което да изживеят оргазма под вода. Но уви...

Най-важното за СВИРКАТА ПОД ВОДА е, че тя е ЛЮБОВ . Дори и най-долната пачавра няма да рискува да се удави само и само да ви докара до нирвана. На това е способен само човек, който истински ви обича и е готов дет се вика да ви умре на кура от любов!
Използвайте този железен аргумент и поискайте от половинката си да ви докаже чувствата си! Веднага!

СВИРКАТА ПОД ВОДА е среща на стихиите . Тя е мястото, където свършва въздухът и започва водата. Тя е природен кръстопът, на който е жизнено важно коя посока ще избереш. Още преди да се потопи, подводната свиркаджийка трябва да бъде твърде наясно с баланса “въздух-вода”, защото това съотношението се променя с течение на времето. За съжаление въздухът в белите дробове (дори в тези на Монсерат Кабайе) е крайно количество – т.е. въздухът свършва, а водата – не. Този научен факт налага едно периодично прекъсване на блаженството, ако разбира се държите да продължите да предавате на живо.
Затова, пичове, не й натискайте главата, за Бога! И не мислете, че като си държите устата широко отворена, тя някакси ще успее да поеме кислород през шнорхела. Оставете я, макар и за секунди, да излиза на повърхността и да си поема въздух.
За по-интересно може да направите като в мафиотските филми - там винаги така изтезават добрите: топят им главата във вода, докато признаят къде са парите.
Ето защо, докато тя е над водата, можете да й задавате въпроси, на които иначе едва ли бихте изтръгнали отговор: “Чела ли си Яворов?” – потапяне – “От кой отбор си?” – потапяне – “Колко е корен квадратен от 517?” – потапяне – “Спа ли с водопроводчика?” - потапяне – “Гот ли ти е, а?” – потапяне.

Може да се спори по много въпроси. Но спор няма за едно: СВИРКАТА ПОД ВОДА е природосъобразен начин на живот. Водата е естествената среда за свирката. Защо иначе на кура ще му викат “патка”, а?
Сега разбирате ли оная издайническа миризма на риба, която усещате от путката. Нищо чудно - тя просто е воден обитател.
Всички дарвинисти, дървари и дори простите пънове знаят, че животът се е зародил във водата. И макар тук да не става дума за зачеване на живот в биологическия смисъл на думата, ще чуете всеки, комуто правят СПВ, да казва: “Ех, нов живот живея!”

СВИРКАТА ПОД ВОДА е поезия. Когато за пръв път я преживях, аз разбрах какво означава “всичко, писано от философи и поети” да се сбъдне. И септември беше май. И октомври беше май. И тя ебеше май. И май на тоя басейн не му сменят водата...

Е, мога и да продължа, но ако с всичко дотук още не съм ви убедил – знаете ли какво: духайте го под вода!!!
Публикувано на 29-05-2003 @ 18:06:07 EEST от drinkadot
 
В тази рубрика
· търси в рубрика: на всеки в устата
· търсене в статии от: drinkadot


най-четената статия в: на всеки в устата:
ОРАЛЕН СЕКС - Десет стъпки и малко техники

рейтинг на статия
средна оценка: 4.17
Гласове: 101


отдели само 1 секундичка и гласувай за статията:

отлично
мнооо добре
добреее
Regular
лошооооо

опции

 разпечатай статията разпечатай статията

коментарите са си собственост на тоя дето ги поства. ние не носим никаква, ама никаква отговорност за съдържанието им.

анонимниците не могат да тургат коментари. аре да се регистрираш, а?