Меню
· Начало
· АРХИВИТЕ_СА_ЖИВИ
· Топ_50
· Рубрики
ВИДОВЕТЕ ЦИЦИ
анализиdrinkadot написа
В памет на Лоло Ферари

Имам един приятел, с който преди години бяхме се заели с амбициозната задача да наебем целия свят и, честно казано, след третото “Tullamore Dew” това винаги ми е изглеждало реално.
Днес, когато със сигурност установих, че светът е ненаебим – какво друго ми остава, освен да се примиря с таз пуста световна ненаебимост, да си къркам “Tullamore Dew”-то и подреждам и обобщавам някои факти, които могат да са от полза на следващия световен ебач.
Ето защо реших да ви занимая с видовете цици.
Не само елементарно, но и някак прозаично е да се смята, че циците се делят на “големи”, “малки” и “навсякъде ги търсих”.
Това е една стара класификация, която подрежда женските гърди според РАЗМЕРА.
Чувал съм какви ли не трактористки метафори за малки цици – че били като обрив (“Ако ги намажеш с йод – ще ти мине!”); че жената била плоска като дъска за гладене или като батерия от 4 волта и половина; въпроси от рода на “Днес не си ли ги носиш?” и “Да не са ти на гърба, отпред вече проверих?”. Така и не разбрах какъв е смисълът да се казва на една жена колко са й малки циците (все едно тя не си го знае)? В крайна сметка, ако приятелката ви не разполага с по-големи, съсредоточете се върху друга нейна черта, която може да бъде похвалена – например “Ехаа, ква тясна путка имаш!”. Ако непрекъсното й набивате в тиквата, че циците й са колкото вашите, рискувате тя да контрира с изказване, че кура ви е колкото клитора й. Стимулиращо, нали?!
Не по-малко тъпи са евфемизмите, с които народния умотворец описва големите гърди, наричани за благозвучност цомби, бомби, ненки или цицори. Подчертано селски характер има сравнението на циците с млекоцентрали. Това нескрито желание за сукане, цицане и бозаене с лекота приравнява сексуалния обект (жената) с останалите млекодайни – овце, кози, крави и ни кара сериозно да се замислим защо някой стопани са толкова привързани към добитъка.
Сред любителите на природата са популярни изразите: “Прави си сутиен от две палатки” и “Да легнеш на едната, да се завиеш с другата” . Тези туристически сравнения издават не само една първична съзерцателност, но и превръщат циците в място за обитаване, в допълнително удобство, в нещо, на което можеш да разчиташ при дългите вечери в планината. Лично аз никога не съм се завивал с другата, което, надявам се, не ме прави чак толкова непълноценен. Пък и откакто умря Лоло Ферари – туризмът вече не е същият!
Ако изредя сравненията на циците с продукти от растителен произход, ще се почувствате като в “Плод-зеленчук”-а. Без да претендирам за енциклопедичност, ще спомена, че женските гърди биват оприличавани ту на лимони, ту на портокали, ту на пъпеши, ту – дай Боже всекиму – на дини! Тази плодова салата свидетелства за естественото мъжко желание циците да бъдат изядени с тайната надежда за набавяне на още витамини в борбата с пролетната умора. Така си е – ако нещо може да победи пролетната умора, то това са повече цици в менюто!
Това, което ме ентусиазира много повече, обаче, е класификацията на циците според ФОРМАТА.
Когато момичето е още Лолитка, гърдите обикновено са любоптки. Две зърна, загледани в космоса – нетърпеливи да опознаят всяко ъгълче от този нов вълш-ебен свят. Нормално е, когато посягате към такива гърди, да се смутите – Боже, как само ви гледат! Затова бъдете поет. Поне в началото. Две хубави гърди – гърдите на дете...
Според теорията на същия оня приятел (она с Tullamore Dew-то), женските гърди са като слънчогледи – в утрото на младостта те са загледани в краля-слънце (Боже, никога не бях си го наричал така!), но дойде ли залеза – свеждат уморено глава и само със сила можеш да ги накараш да те погледнат отново в очите...
Малко по-късно, когато гърдите все още се приемат за ерогенни зони, те придобиват формата на лисичи муцунки. Всъщност в това няма нищо животинско, макар често да постъпваме с тях направо зверски! Това сравнение придава на циците известен наивитет и вълшебна приказност, която те може би заслужават. Но не бива да забравяме, че лисицата е хитро животно и затова не бива да се оставяме да бъдем подведени от едни лисичи муцинки... Най-полезно в случая е изречението: “Беж, лиске, да си лягаме!” или “Болен корав носи!”
Стигаме и до възрастта, в която циците са истинско съвършенство. Достигнали оптималния си размер, те добиват формата на гигантска капка дъжд – дъжд, който ви пожелавам да ви намокри! Този дъждовен период не продължава кой знае колко дълго, затова възползвайте се и стискайте, мачкайте, смучете, захапвайте леко, пак стискайте и пак мачкайте – усещането е по-велико и от нощно къпане в лунната пътека, и от шест мартинита в събота вечер, и от секс на работното място, и от всичко на света...
Не ми е особено приятно да ви кажа какво се случва след дъжда. Бавно, но сигурно и необратимо циците навлизат в етапа, по-известен като ВИС 2. Тогава разговори от рода на:
“Ще си поиграя с гърдите ти!”
“Добре, но не се отдалечавай много!”
от виц се превръщат в реалност. И ако доскоро педя под гърдата се е намирало сърцето, сега там е капачката на коляното. Но това е една тъжна история.
Затова ще спра да я разказвам. Тъкмо ще ми остане малко време за описание на женските зърна. Лично на мен са ми известни три основни вида. Любимите ми са така наречените родени убийци – това са малки, стегнати и щръкнали зърна, най-често в цвят бордо. Те правят от гърдата истински шедьовър, но в момент на възбуда могат да станат толкова твърди, че някой прибързан любовник да падне пронизан от това истинско не-хладно оръжие!
Изключително забавни са зърната-сърдитки. По правило те гледат в различни посоки и много внимават никога да не се срещнат! Не ми е ясно дали това е от завист или от чиста проба женска омраза, но всъщност - на кого му пука!
Завършвам този обзор със зърната-континенти. Те са големи и разляти и ми приличат на очертания на държави върху глобус. Въпреки, че релефът им не е много планински – струва си да бъдат обиколени и да не остане кътче, където да не е стъпвал човешки език! А оттам до Венериния хълм е един кур място.

Е това беше... Желая ви приятно пътуване по широкия ненаебим свят!
Публикувано на 05-06-2003 @ 20:53:10 EEST от drinkadot
 
В тази рубрика
· търси в рубрика: анализи
· търсене в статии от: drinkadot


най-четената статия в: анализи:
ПЪРВОТО ЕБАНЕ

рейтинг на статия
средна оценка: 4.42
Гласове: 182


отдели само 1 секундичка и гласувай за статията:

отлично
мнооо добре
добреее
Regular
лошооооо

опции

 разпечатай статията разпечатай статията

коментарите са си собственост на тоя дето ги поства. ние не носим никаква, ама никаква отговорност за съдържанието им.

анонимниците не могат да тургат коментари. аре да се регистрираш, а?