Меню
· Начало
· АРХИВИТЕ_СА_ЖИВИ
· Топ_50
· Рубрики
ОРАЛЕН СЕКС - Десет стъпки и малко техники
на всеки в устатаSexHacker написа
Материалът е предназначен за всички жени, желащи да овладеят до съвършенство тайните на оралната любов. В 11 стъпки е представено всичко, което е нужно да знаете, за да накарате любимия ви да изпита върховна наслада.
Прочетете десетте стъпки които е необходимо да научите и задоволете своя партньор. ;-)

ОРАЛЕН СЕКС

ПЪРВА СТЪПКА
Оралният секс е едно от най-големите удоволствия, които една жена може да достави на партньора си.Дори партньора ви да не ви е молил открито за това, то бъдете сигурна, че той го желае.
Първо погледнете пениса. Нямам предвид бърз повърхностен поглед. Отделете достатъчно време да предразположите партньора си. Мъжете са особено чувствителни когато става дума за пениса им.
Помолете партньора си да легне по гръб. Хванете пениса му в ръка и го ПОГЛЕДНЕТЕ. Вероятно в този момент партньора Ви ще получи ерекция. Когато започнете да го докосвате пенисът му ще става все по- твърд. За да разгледате добре основните му части пенисът трябва да еректирал - може и да не е твърд. Отделните му части са много чувствителни на стимулация с устни и език. Първото което ще забележите е дали партьора Ви е обрязан или не. Обрязването не е универсална практика и си има предимства и недостатъци от гледна точка на оралната стимулация, която е върховно удоволствие за любимия ви.
След това разгледайте целият орган. Стволът на пениса е съставен от 2 полутела, които при ерекция се изпълват с кръв. Грубо казано тези 2 полутела приличат на кремвирш или наденица разцепена по дължина и заедно образуват ствола на пениса. Във горната му част има удебеление, което е с по-голям диаметър ( не винаги ) от останалата част от ствола. Това е "главата" на пениса. Мястото където главата се съединява със ствола на пениса е най-чувствителното място у него. Точно там трябва да насочите вниманието си когато правите орална любов. Ако разгледате главата от всички страни ще забележите мястото където двете части на тези полутела се съединяват ( долната част на главата ). Ако партньора ви не е обрязан там е прикрепена и кожата която покрива главата на пениса когато той не е еректирал. Това е най-чувствителната част в цялото тяло на един мъж. Вие можете да докарате партньора си до оргазъм като просто долепите нежно езика си директно до това място. Отделете време да си поиграете нежно с главата на пениса и зоната около нея. Под главата е стволът на пениса. Стволът не е снабден с много нерви и поради това не възбужда много мъжа при орална или ръчна стимулация. Запомнете, че 99% от възбудата при мъжа идва от стимулация на главата, а не на ствола на пениса. Много разпространена заблуда при жените е да мислят, че смучейки ствола на пениса и движейки глава нагоре и надолу възбуждат мъжа. Мъжът се възбужда при този вид стимулация защото "гълтачът" и задната част на гърлото директно стимулира главата на пениса, а не защото смучете ствола му. Много по-добър ефект се постига ако смучете и ближете главата, но и дълбокото поглъщане на пениса доставя голямо удоволствие.
След това идват тестисите ( ташаци, топки, яйца - наричайте ги както искате ). Те са много чувствителни на болка и обикновено не са обект на еротична стимулация. Ако мислите така- Грешите ! Можете да добавите много удоволствие в еротичната игра като обърнете внимание на тестисите. Но за тях по-късно.
Най-отгоре на пениса е отворът през който се изхвърля семенната течност (сперма) при еякулация.
Има и други части на тялото на мъжа които са чувствителни на орална стимулация.
Много мъже са чувствителни в областа на зърната на гърдите им. Други обаче не са. Разберете сама от кой тип е любимият ви.
В заключение - разгледайте добре пениса на партньора си. Изучете го. Намерете зоните му на чувствителност и приложете наученото с език и устни върху тялото на партньора си. Няма нищо по-добро с което можете да покажете любовта си към партньора ви от обожанието на пениса му и оралната му стимулация.

ВТОРА СТЪПКА

Тъжен факт е, че повечето жени не знаят как да смучат пенис. Обикновената заблуда е, че лапайки пениса и движейки сластно главата си надолу и нагоре докато мъжът свърши съответната жена е станала специалист по оралната любов. Това не е така. Когато за първи път правих орална любов и аз смятах така. Нямаше към кого да се обърна за съвет. Разбира се и вие можете да започнете
неподготвени, но по-добре да знаете как да доставите върховна наслада на любимия си.
Да предположим, че сте използвали възможността да разгледате пениса на партньора си, да изследвате всяка част от него и да намерите чувствителните му точки. Вероятно вече знаете, че някои места са по-чувствителни от други.
За да наблюдавате реакциите на партньора си опитайте следното:
Докато еректиралият му пенис сочи нагоре хванете топките му в едната ръка и нежно оближете цялата долна част на пениса по дължина. Когато стигнете до часта, където започва главата леко и НЕЖНО я засмучете. Така ще можете да разберете коя част от пениса е най-чувствителна и доставя най-голямо удоволствие на любимия Ви. Освен ако той не е от камък ще получите ясни знаци, къде му доставяте най-голямо удоволствие. След като откриете тези зони - концентрирайте се върху тях. При повечето мъже това е пръстена, където главата се съединява с ствола и където е прикрепена ( или е била прикрепена преди обрязването ) кожата покриваща главата. С продължително близане и стимулиране на тази част от пениса ще накарате партньора си да свърши. Ако сте неопитна и искате да му доставите удоволствие бързо то аз ви предлагам да направите точно това за да се запознаете с природата на неговия оргазъм
Когато той е готов да свърши ще забележите промени в пениса му. Те ще бъдат същите всеки път, така че вие можете да се подготвите за оргазъма му. Главата на пениса може да стане малко по-голяма отколкото по време на ерекцията. Той може да придвижи бедрата си напред, което е рефлекс когато мъжете свършват. При повечето мъже точно преди оргазъма на върха на пениса се появяват една или няколко капки бистра течност. Когато това се стане вие ще знаете, че най-хубавото ще се случи всеки момент.
Къде трябва да бъдете докато смучете пениса му ? Между краката му, отгоре, в поза 69? Къде ? Поради структурата на неговият пенис, а също така и структурата на вашата уста, устни, език и зъби вие можете да постигнете най-голямо удоволствие за вас и за партньора викато коленичите между краката му и достигате неговия пенис отдолу вместо отгоре или отстрани. Ако не ми вярвате опитайте различни
позиции ( по-късно ще опиша какви техники да използвате при тях ) и вижте коя е най-подходяща за вас и за партньора ви.

ТРЕТА СТЪПКА
Поемете твърдият му пенис в устата си, но не стискайте устни около ствола му. Започнете въртеливи движения с главата си. Пенисът му ще се търка в различни места в устата ви докато продължавате кръговите движения. Внимавайте със зъбите в този момент. Позицията при която сте на колене пред него е добра, но също толкова добра е позицията, при която партньора ви лежи, а вашата глава е точно над пениса му. Въртеливите движения трябва да се правят целенасочено по посока на часовниковата стрелка и обратно на нея. Това доставя огромно удоволствие на мъжа и може да продължи дълго. Аз съм имала по няколко оргазъма докато практикувам тази техника.

ЧЕТВЪРТА СТЪПКА
Докато партньора ви стои а вие сте коленичила пред него повдигнете пениса му, който е вече леко твърд за да откриете тестисите му. Поставете езика си в долната част на тестисите му. Сега както държите тестисите му с вашият мокър език оближете целият пенис до самият му връх. Можете да
си помагате с ръцете. Техниката е все едно че ближете сладолед ескимо. Малко мъже издържат на продължителна стимулация по този начин без да свършат.

ПЕТА СТЪПКА

Най-употребяваната техника в света е следната: Поемете паниса му в устата си, но не дълбоко. По-късно ще се спрем на дълбокото поемане. Поемете пениса му плъзгайки влажният си език през главата докато устните ви обхванат ствола точно под мястото където главата се съединява с него. Недейте просто да си отворите устата и да я затворите около пениса му. Правете го с пъзгане - това му доставя повече удоволствие Обхванете ствола на пениса с ръка.
Сега имате няколко възможности. Опитаите да извивате главата си от една страна на друга, като влажнитв ви устни остават в пряк контакт с ръба, където главата и ствола се съединяват. Докато правите това нежно движете ръката си надолу-нагоре по ствола. Когато той свърши може да поиска да избута главата ви така че поемете целият му пенис. Докато се учите по-добре нежно смучете ръба където главата и ствола се съединяват докато той свършва. Когато съберете повече опит ще можете доста точно да определяте момента на неговия оргазъм

ШЕСТА СТЪПКА
Има една техника, в допълнение на предната, която може да се използва за да предизвикате по-силен оргазъм. Ако сложите палеца си в соновата на пениса за да блокирате канала по който се движи спермата то тя няма да може да излезе дори той да получи спазмите характерни за рефлекса на еякулацията.
Ако в същото време енергично смучете главата на пениса му вие можете да забавите оргазма му с известно време. Когато накрая разрешите на спермата да излезе то оргазма му ще трае по-дълго като време и ще бъде по-интензивен. Невероятно е как такива прости техники увеличават многократно удоволствието на мъжа.
Описаните техники са основата на оралния секс. Изпробвайте ги и станете експерт, не само в техниката но и в интерпретацията на реакциите на партньора ви, така че да знаете какво предизвиквате с всяко свое действие.

СЕДМА СТЪПКА

Едно от първите неща, които забелязвате когато започнете да практикувате орален секс е рефлексът, при който повечето мъже се опитват да вкарат пениса си в гърлото ви колкото могат, особено в момента, в който свършват.
Средната дължина на устната кухина е 7.5 до 9 см. Средната дължина на пениса при европейските мъже е от 10 до 14 см. Това не означава, че не можете да поемете целият пенис. Можете да се научите да го правите. Основният проблем е, че има ъгъл от почти 90 градуса между устата/езика ви и гърлото.
Трябва да заемете позиция при която устата и гърлото ви образуват тръба, която е почти права. Най удобно е да легнете на леглото по корем и да изправите глава, при което партньора ви ще може да ви достигне по такъв начин, че да поемете целият му пенис.

ОСМА СТЪПКА

При дълбокото проникване има физическа реакция, която трябва да бъде преодоляна. Естествената реакция на тялото когато нещо прониква в гърлото ви е да се давите. За да я преодолеете ( много по-лесно е отколкото ви се струва ) трябва просто да отпуснете гърлото си. Важно е да държите гърлото си отпуснато през цялото време на дълбокото проникване. Оставете партньора ви да вкара пениса си в гърлото ви и задръжте докато намерите най-удобният начин да продължите. В тази позиция не сте в състояние да стимулирате партньора си но опитайте да напрaвите каквото можете с език.
За да сте в състояние да се отпуснете трябва да вярвате напълно на партньора си. Той контролира ситуацията. Той трябва да извършва движението. Това е единственият случай, при който вие давате контрола на ситуацията на партньора си. Той ще се наслади на факта, че може да вкара пениса си в гърлото ви колкото поиска. Партньорът ви започва движения напред и назад, които са като при конвенционален полов акт. Той трябва да започне бавно особено ако това е ново преживяване за двама ви.
Още едно предупреждение.
Не избутвайте партньора си когато усетите, че ще свършва. Това е много неприятно за него. Поради позицията в която сте на леглото няма да ви се наложи да гълтате спермата му, тъй като върха на пениса му е зад гълтача ви и просто не се налага да гълтате. По време на оргазма му спермата му отива директно в стомаха ви. Ако си вярвате и нямате психологически пречки да го направите то значи няма никакъв проблем.
Възможно е да не можете или да не искате да се научите да правите дълбоко поглъщане. Трябва да позволите на гърлото си да се отпусне докато партньорът ви вкарва пенисът си в гърлото ви. За да направите това за достатъчно дълго време, така че партньорът ви да свърши е необходима практика и той трябва да разбира това

ДЕВЕТА СТЪПКА

Нека сега отново обърнем внимание на една част от анатомията на партньора ви - неговите тестиси. Мъжете са много чувствителни когато става дума за тестисите им и както в предният урок трябва да има пълно доверие между партньорите за да ви позволи да правите с топките му каквото решите.
Започнете с нежно лизане на тестисите му. когато партньорът ви се възбуди можете да започнете да си играете с зърната на гърдите му и да галите пениса му докато ближете тестисите му.
Запомнете, че тестисите са много чувствителни на болка и ще загубите доверието на партньора си ако не уважавате границите които той е сложил точно така както вие имате право да сложите граници на поемането в гърлото докато не сте напълно готова.
Когато сте изградили пълно доверие можете да вземете двата му тестиса в устата си. По-лесно ще бъде ако предварително ги овлажните с език. Обикновено мъжете имат косми по тестисите, така че не очаквайте партньорът ви да се е обръснал точно там. Ако предварително оближете тестисите му то косъмчетата ще се намокрят и ще прилепнат, при което вероятността да му причините болка като го оскубете без да искате намалява.

ДЕСЕТА СТЪПКА

Това е много проста техника и ако разбирате основната анатомия на пениса на партньора си лесно ще я усвоите. Овлажнете устните си и ги сложете около главата на пениса му и ги въртете нежно около ръба където главата се съединява със ствола. Това не изисква някакви специални умения и работи дори и само заради това, че там е най-чувствителното място на пениса. Смучейки това място можете
да предизвикате бърз и силен оргазъм. Друга цел за която можете да я използвате е да го направите твърд отново след като веднъж е свършил.

ПОСЛЕДНА СТЪПКА

Как да направим пенисът на партньора си отново твърд след като той е свършил веднъж ? Вероятно всяка от вас си е задавала този въпрос. По-голямата част от мъжете се усещат доста изморени след оргазъм и е възможно да са необходими доста усилия преди да успеете да накарате партньора си да свърши пак. Необходимо е да приложите коплексна техника за да постигнете това и оралната стимулация може да се комбинира с друга. Изследвайте цялото тяло на партньора си и открийте всичките му ерогенни зони. Организирайте му "баня с език" - ближете го навсякъде - това е стимулиращо.

ТЕХНИКИ
Полета на пеперудата

Най добрата позиция за орален секс е да коленичите над партньора си. Ако той лежи по гръб коленичете между краката му. Ако е прав коленичете пред него. Аз предпочитам тази позиция защото така усещам пенисът му по-дебел в устата и гърлото си и имам свободата да си играя с тестисите му.
Поемете главата на пениса в устата си и поставете устните си върху ръба където се съединяват главата и ствола. С език леко тупнете върха на пениса. С отворени устни около пениса на дълбочина така че с върха на езика да можете да достигате върха на пениса докоснете върха на пениса с върха на езика. С устни около ствола на пениса можете да движите езика си нагоре надолу около върха му. След няколко минути редуване на тази комбинация продължете със стандартно вакуумно засмукване - това означава да навлажните добре устните си и бавно и НЕЖНО да засмуквате пениса на партньора си и той постепенно да влиза в устата ви.
Цифрата 8

С устни около ствола на пениса му опитайте много бавно да достигнете до основата на пениса или докъдето можете. Опитайте се да напишете цифрата 8 с нос все едно че осмицата е хоризонтална. Осмицата трябва да е около 8-10 см голяма. Движете се нагоре и надолу по пениса до главата и обратно описвайки едновременно с това осмица с главата си. Продължете така докато искате. Повярвайте ми - партньорът ви е като изстрелян в орбита през това време. Когато се уморите от осмиците продължете с традиционно вакуумно засмукване.
Можете да използвате и следната техника: Поемете пениса колкото можете. При това положение устните ви трябва да са около ствола му. Сега отворете уста и зпочнете да поемате въздух през нея като същевременно движите устата си назад към главата на пениса. Вдишването трябва да свърши
когато се намирате в края на пениса. Сега без да затваряте уста започнете да издишвате и едновременно се движете надолу по пениса. Тази техника охлажда пениса докато вдишвате и го затопля когато издишвате.
Кръг

Сложете твърдият му пенис в устата си, но не стискайте силно устни около ствола му. С глава започнете кръгови движения. Пенисът му ще се търка в устата ви. Внимавайте с зъбите.
Сладолед

Докато партньора ви стои а вие сте коленичила пред него повдигнете пениса му, който е вече леко твърд за да откриете тестисите му. Поставете езика си в долната част на тестисите му. Сега както държите тестисите му с вашият мокър език оближете целият пенис до самият му връх. Можете да си помагате с ръцете.
Публикувано на 01-08-2003 @ 12:15:00 EEST от drinkadot
 
В тази рубрика
· търси в рубрика: на всеки в устата
· търсене в статии от: drinkadot


най-четената статия в: на всеки в устата:
ОРАЛЕН СЕКС - Десет стъпки и малко техники

рейтинг на статия
средна оценка: 4.68
Гласове: 260


отдели само 1 секундичка и гласувай за статията:

отлично
мнооо добре
добреее
Regular
лошооооо

опции

 разпечатай статията разпечатай статията

коментарите са си собственост на тоя дето ги поства. ние не носим никаква, ама никаква отговорност за съдържанието им.

анонимниците не могат да тургат коментари. аре да се регистрираш, а?