Тъпи вагини, които не се лекуват и самоуважават
дата: 22-10-2009 @ 23:04:20 EEST
рубрика: анализи


Дано гениталиите ти бъдат излекувани. Но тъпата ти вагина като метафора на глупостта с много пари няма да бъде спасена. Това е твоята лоша медицинска новина, загубена жено, която плати 60 бона на врачка с гинекологични способности. На хора като теб трябва да им бъде забранено да разполагат със суми, по-големи от потребителска такса при личен лекар. Защото иначе ще финансират нов кич. Врачка с гинекологично магаре в офиса си е чалгата на здравеопазването. Тя ще направи и на мен съмнителна цитонамазка, ако мога да й платя. Ще направи и сеанс на възпалените ми яйчници, а тяхната мъжка липса съвсем няма да е проблем. Проблем ще има само ако не й преведа авансово таксата.

Съчувствам ти, че си болна, загубена жено. Но не те съжалявам, че си тъпа вагина. Да си глупак е скъпо удоволствие. Което в твоя случай струва 60 бона. С тях можеше да си купиш чисто нови гениталии и дори да ти останат пари за резервни части. Но ти предпочете да ги инвестираш в собствената си глупост. Ако ти се беше спукала тръбата за мръсната вода – за билки при областния знахар ли щеше да отидеш. Или да потърсиш телефона на водопроводчик. Медицината е безсилна да помогне в безнадеждното ти положение. Което означава, че скоро пак ще те открием при шарлатаните. Сигурен съм, че ще те срещнем и в църквата да палиш свещи от най-дебелите. Защото така лечението е още по-кичозно – езичество, християнство и нито един истински гинеколог. Ти не си отчаяна, жено. Ти просто си тъпа вагина. Толкова тъпа, че дори отчаянието не може да послужи за алиби на глупостта ти. Ако в нея беше самотна, щеше да си балъшка екзотика. Но още хиляди като теб се осигуряват доброволно в здравната каса на врачките.

Bg балъците от XIX век, даже и неграмотните, са си давали парите за книгата на Димчo Великов „Чудесата на пресветата Богородица”. На чиято корица пишело, че може да предпази човек от болест, от куршум и от лоша среща. Рекламата й според библията за народопсихология на Захари Стоянов била дотолкова ефективна, че богатите си купували по няколко екземпляра, за да има и за децата им. И за да спонсорират първите проекти на медицинската чалга. Bg балъците от XX век лекували децата си от хомосексуализъм по рецепта от народната медицина на Петър Димков. Който препоръчвал срещу юношеските признаци на педерастия компреси от хлебец, салата от лук и магданоз, сок от моркови, домати и грозде. Същите натурални антибиотици предписвал и на начинаещите мастурбатори. От това нито хомосексуалистите са се излекували, нито чекиджиите са се свършили. Съвремените bg балъци въобще не четат, а направо отиват при Тотка–Самоукия гинеколог. И й разрешават да експериментира с гениталиите им. Толкова много време и толкова никаква еволюции. Тъпите вагини продължават да са еднакво тъпи, както два века по-рано. А тотките стават все по-богати и по-алчни. Вече не издават книги, а искат хонорара от тиражите предварително. Безсмислено е да ги вкарваме по затворите, ако там не изпратим и излъганите балъци. Защото да имаш липси в главата, образувания между краката и излишъци в портфейла – това са престъпления срещу добрия вкус. Като похарчиш неправилно 60 бона за съмнително лечение – няма да станеш по-здрав. Както, ако продадеш нивите на дядо си и натовариш селската си кир на нов мерцедес - няма да станеш по-стилен и по-градски. Така единствено се създава чалга. Тя вече не е само музика и lifestyle, но и здравеопазване. Което може да причини съвсем реална смърт.

Когато Лещански евакуира Хасково, не го направи с пистолет в ръка. Прогнозата му за земестресение на Великден беше симпатичен бунт срещу системата, включваща правителство, наука и религия. Астрологът ги унижи заради обичайното им безхаберие. Което не успя да инжектира достоверност на вечните успокоения, че лошото няма да се случи, защото е под контрол. В сеансите при самоуки гинеколози обаче няма нищо симпатично. Те са единствено самопризнания на глупостта. Прекрати експериментите и си занеси парите и гениталиите в истинска болница, глупава жено. Колкото и да е тъпа вагината ти – трябва да я обичаш. Защото е твоя собствена и заслужава истински личен лекар. Ако не се отнасяш с уважение към нея – няма как и ние да направим същото с теб.

статията идва от E-bane - Even Better Than The Real Thing (Literaturen Front)
http://www.e-bane.net

URL-ът на статията е:
http://www.e-bane.net/modules.php?name=News&file=article&sid=2960