второто след първото уебан...
дата: 13-11-2009 @ 00:00:00 EET
рубрика: литера-туря


Начи бат ви Страшко вече стана голем...лентяй! да ма извинява Страхил....!

Начи бат ви Страшко вече стана голем...лентяй! да ма извинява Страхил....! и като такъв се мотам по централната у петък и срещнах Цецо-Коня,тоа па да земе да срешне Славето и ми даде контакт...трифазен. звъним аз на Славчо,ма не сме се виждали има -нема семнайсе години. и как дигна-така ме позна. натресохме се на Пърпъла у кръчмата-той си беше бам-башка организатор от край време и хъката-мъката стигнахме до Пепа-приказката...!! Славчо тогаа само него го фанаха техните за трипера ,че се беше драпал мноу и майка му го сдрала от бой . и му викам
-Славе! дай да намериме останалите кочове и ше идеме да потърсиме Пепа-таа нема да е бегала далече.
речено-сторено.кой ,как и по какъв тертип открихме-тва и ЦРУ не може да докаже.и аз-пак парламентьор ше ода да я търса ,че Илчо-Мечето беше станал кмет на район"Септември" и да не се излага пред комсомолската организация.
отивам аз на чек-пойнта ,ма там -нъцки! нема стрелище ,нема чудо...! една кафетерия и нищо...! влезнах аз вътре поне да пия едно кафе и питам барманчето -едно мургавко младо моме за Пепа..!
таа вика:
-Мама бега накъм Либия ,ма ако е за онова-ааз ше те опраим...!
брех! викам си тука стана интересно.вечерта на бира и семки обсъдихме предложението,сметнахме цената-20мин в ЦУМ по сички щандове,къде кво фане..., и ни си виде разумна!
само Илчо нещо се пънеше и Славе,че той нали предния път прави фал-старт,ма са бееме големи мъжове и засечка не трееше да има!само Поликсения/така се казваше на Пепа щерката / вика:
-Само без през ушите и повече от трима -не!
и отиваме ние вечерта на дейта ,отвараме караваната зад кафето и вътре се намъкваме,ма трима ,а Славе и Илчо-чеекат отпред ,щот нали по трима ....! беше ни сдрала у ЦУМ с неколко костюмчета от Валентина и секви инджиклими и са се бехме надървили да си връщаме...!

да-ама не! като излезнаха едни пичове-мноо зли с едни тояги...!като ни затупаха.нито мъцат ,нито обясняват!! и са имам белег зад левото ухо от тоя секс дето правихме....!!
от тогава с Пепини рода не се фащам ,щото нито трипера ми ареса ,нито сексенето с щерка и....! а дали Политу не беше и нечия друга щерка никой не смея да помисли дори...

статията идва от E-bane - Even Better Than The Real Thing (Literaturen Front)
http://www.e-bane.net

URL-ът на статията е:
http://www.e-bane.net/modules.php?name=News&file=article&sid=2973