Тошко Фиста
дата: 07-06-2010 @ 12:30:21 EEST
рубрика: злоборадостно


Тези дни се заех да изчета всички детски книжки, които като дете съм зачитал и захвърлял. Днес преоткрих Тошко Африкански на Ангел Каралийчев.

Маймунджилъците на маймуняка ме накараха да се замисля, аджеба какъв ли трябва да е бил прототипа на героя, вдъхновил автора? Опитах се да се сетя за някой подходящ мой съвременник!?!?!? Странно колко лесно образът на Тошко Фиста изплува в съзнанието ми!!! Ако не бе мой връстник бих решил, че той е първообраза на Каралийчев - помогнал му да сътвори за поколенията, образа на най-известната маймуна по нашите географски ширини. Концентрирайки вниманието си върху Тошко Фиста осъзнах, че в него се крие огромен(крещящ) потенциал, който си плаче за разкриване. И тъй като обичам социалните и обществено полезни дейности. Реших да ви подаря нашият аналог на Тошко Африкански, а именно Тошко Фиста(от фистинг за дилетантите).
Злощастно или не, прозвището на Тошко се родило с него в родилната зала. Темперамента му на маймуна, изиграл лоша шега на екипа от акушери. Малкия келеш така се бил увил в пъпната връв(мислейки я за лияна), че се наложило да му дадат заден ход с юмрук(разбирай фистинг), за да го измъкнат със секцио. При появата си на бял свят, славейчето лишило присъстващите от прекрасният си глас и предизвикало суматоха. В препирнята нежен мъжки пръст проникнал(случайно) в задника на ангелогласния дявол, и писъка му напукал стъклата на осветителните тела над операционната маса. Едва ли хирурга открил певческия талант на нашия герой е предполагал, че на лявата му ръка се мъдри пръстът на съдбата. Пръстът прогонил духът на маймуната. Пръстът закърмил задника на Тошко с любовта към дилдата и страпона. Пръстът положил основите на аналния фистинг в блендата на бъдещият рицар на BDSM.
Тошко растял като добро и хрисимо дете, което не убягвало на лошите му връстници, и те редовно се възползвали от това. Детството, а и юношеските му години, преминали в ролята на вечния балък. Това неизменно се отразило на сексуалният му живот. Единственото, което успявал да забърше в най-красивите си младежки години била думата путка изписвана ежедневно върху пощенската им кутия(с розов тебешир). Един ден неудачите на половата шпага претърпели обрат, скоро на лицето му грейнала усмивка. Гнойните пресноебки се превърнали в недоебки, а думата путка била заменена с педал.
С течение на годините Тошко възмъжал и взел все по сериозно да се взема на сериозно!!! Искало му се да навакса това, което е изтървал!!! Събрал сили и задрапал в опити да избяга от сянката на балъка, кацнала така удобно на снагата му още от оня паметен ден в родилната зала. Опитал се да превърне най-големият си страх в свой другар. Превърнал дракона(при мисълта за, който нощно време се напикавал) във второ свое име, а единственият си източник за сексуална наслада във втора фамилия. Приел написаното в Уикипедия за своя вяра и така снаряжен се хвърлил да защитава честа изгубена през годините.
- За ебано дупе цяр няма, моето момче - опитал се да го спре дядо му.
За негова жалост и наша радост, Тошко не послушал мъдрия съвет и се хвърлил с главата напред. Тук в тази тема ще се опитам да ви пресъздам подвизите подхранили зараждането на легендата за Тошко Фиста(Змей Фист) и неговата възлюбена...

статията идва от E-bane - Even Better Than The Real Thing (Literaturen Front)
http://www.e-bane.net

URL-ът на статията е:
http://www.e-bane.net/modules.php?name=News&file=article&sid=3049