ЖИГОЛОТО
дата: 04-04-2012 @ 10:49:04 EEST
рубрика: по света и у гъз


Тази сутрин се събудих късно. Пуснах телевизора. Повечето канали показваха изявления на президента. Предаваха и откъси от заседания на Сената. Бях сънен и не схващах за какво е цялата тази политическа дандания. Приготвих си закуска и седнах пред телевизора да кльопам. Постепенно започнах да разбирам за какво става дума.

Президентът лично изказвал одобрението си, защото бил приет нов закон за проституцията и контрол над доходите, постъпващи от нея. Държавният глава най-после изпълнил едно от предизборните си обещания. Президентът формулирал и направил всичко възможно за прокарването на този закон. Сега бил много доволен от влизането му в сила.
Законопроектът/ в някои коментари противниците му иронично го наричаха закон “Люински”/ предвиждал увеличаване на данъците върху проституцията с двайсет процента. А това ще намали доходите ми с една пета.
Защото аз съм жиголо. Еба като звяр. Мога да правя четири тека един след друг стига партньорката да е отзивчива.
Висок съм около метър и деветдесет, имам леко мършав вид, но съм жилав. Боядисвам си косата червеникаворуса. Редовно ходя на маникюр, педикюр, фитнес и солариум. Правя си най-различни козметични процедури, всичко за което мога да се сетя. Също така редовно премахвам космите по тялото и лицето си. Мажа си брадата с кремове, които забавят растежа и.
Забелязах, че ако някоя дама иска да бъде унижавана, най-вероятно е юристка. Почне ли да иска простотии - да я карам да пълзи гола, да я командвам по различни начини и после за награда да я пляскам по голия гъз, значи със сигурност е съдийка, адвокатка или нотариус. Много ми е драго да накарам някоя такава да ми лиже ташаците. После и казвам:
- Давай малко по-надолу.
И тя вика:
- Ама как, фейдерос ли?
- Давай - казвам. - Много обичам да ми лижат дупето.
Накрая свалям кондома и и се изхвърлям на лицето.
Юристките обичат да ги командват в секса.
В нашата агенция често ми казват, че съм най-красивия измежду колегите си. Доказва го фактът, че аз имам най-много клиентки. Някои от тях са съпруги на високопоставени/известни/ личности. Други са просто заможни, но самотни жени. Жадуващи за малко топлина.
Преводачките го обичат анално. Ебал съм три. Ако не наебеш някоя преводачка в гъза все едно изобщо не си и го вкарал. Много е важно докато и го набиваш в задника да и бъркаш с пръст в путката.
Никога не се занимавам с повече от една клиентка на вечер. Така съм сигурен, че ще мога да я наеба както трябва.
По отношение на професията си съм напълно дискретен. Жените, които ме посещават са сигурни, че няма да разкрия имената им на никой. Знаят, че съм коректен с тях. И няма да реша да ги шантажирам. Било чрез снимки, било чрез записи .

***

-Не искам да преспиваме в хотел, понеже може да ме разпознаят.
-Знаете ли какъв риск поемате, госпожо Президентша?
-Искам да бъда обслужена и ще ви заплатя добре.
-А вашата охрана?
-Измъкнах се от тия грозници. Сега ще спреш ли да задаваш въпроси?!
Може би някой ме е препоръчал. Може и тя сама да ме е избрала по каталога в агенцията. Обаче срещу мен стоеше съпругата на най-влиятелния човек в държавата.
Дойде самичка, с кола взета назаем от приятелка. Направо пристигна вкъщи, прикривайки по-голямата част от лицето си с някаква огромна шапка. Доста се изненадах. Бил съм с жени на сенатори. Бил съм с жени на конгресмени. Но не всеки следобед президентшата поcещава хора с моята професия.
Тя ме осведоми, че мъжът и постоянно бил зает с дипломатически ноти, проектозакони, поправки към закони или пък подготовка на войни за петрол. Отделил много време и на прокарването на новия закон за проституцията. Горката президентша от доста време насам била самотна и незадоволена. Вече си мислела да потърси любовник измежду личната си охрана. Те обаче до един имали свински или маймуноподобни физиономии. В крайна сметка, докато Първата Дама разгръщала някакъв всекидневник, прочела обява на нашата агенция.
Както споменах по-горе, дискретността е основното ми качество. Ето защо няма да описвам прекалено подробно как прекарах следобяда със съпругата на президента. Само ще ви каза, че и скъсах путката. Малко преди да получи оргазъм и се изплюх в устата няколко пъти. Глътна слюнката. Явно и хареса.
Когато стана време за плащане, тя недискретно попита:”Колко?” Казах и цена пет пъти по-голяма от тази, която взимам на чужденки.
- Доволна съм. Ще взема да ти стана редовна клиентка, миличък.
-Нямам нищо против. Само че и двамата трябва да вземаме особени предпазни мерки.
-Следващият път ще те предупредя преди да дойда.
-Обади се от някой уличен телефон. Така е по-малко вероятно да те подслушат.
Както виждате, не е лошо да си жиголо. Посещават ме различни жени. От не особено заможни/едва събрали пари за един сеанс/ та чак до тези, които виждате всеки ден по телевизора. Достъпни са ми неща, които не всеки може да си позволи. Лошото е, че този проклет закон ще ореже приходите ми с една пета.
Е, вече си имам нов източник на доходи. Тя е платежоспособна. Едно вдигане на тарифата специално за нея няма да и направи особено впечатление.

статията идва от E-bane - Even Better Than The Real Thing (Literaturen Front)
http://www.e-bane.net

URL-ът на статията е:
http://www.e-bane.net/modules.php?name=News&file=article&sid=3143