КАКВО E ОБЩОТО МЕЖДУ ИНТЕРНЕТА И КУРА
ОТ ГЛЕДНА ТОЧКА НА ЖЕНАТА

дата: 10-01-2003 @ 10:15:00 EET
рубрика: как да прекараме...


Вижте сега! Чувал съм, че колкото по-къдрава е рекламата, толкова по-плешива е стоката! Така че - няма какво да ви навивам да прочетете тези 10 прилики между и-нета и кура - две неща, използвани редовно от жените! Ако се сетите за още - поствайте ги като коментари!

1. Първия път не изпитвате абсолютно никакво удоволствие. Затова пък – никога не се забравя!
2. В началото малко се страхувате от Него, но Той ви вълнува и възбужда. Затова, когато се запознаете с размерите, силата и възможностите Му по-отблизо - започвате да Го изучавате. Той, така да се каже, също ви обучава, докато между вас не се зароди нежна дружба. След това – започвате да Му отделяте все повече време и скоро Той се превръща в основна част от живота ви.
3. Когато ви трябва най-много, не можете да се свържете с Него!
4. Имате неопровержими доказателства, че Той поддържа връзка и с други жени, но това е в природата Му. Вашият проблем е – да не се заразите с някой ужасен вирус.
5. Често се налага да положите огромни усилия, за да консумирате връзката си. Но още по-неприятно е, когато тя прекъсне, а на вас ви се иска още, още, ощеее! ОЩЕ!
6. Често Той увисва по някаква неизвестна и независеща от вас причина, при това – в най-неподходящия момент!
7. Когато разберете, че провайдерът Му не е единствен на света, вие пробвате с втори, после с трети... Разбирате, че Те са различни по сила, скорост и качество. И накрая – намирате Този, който напълно ви задоволява!
8. От Него можете да се възползвате в Университета, на работното място, дори – при добро желание – във влака или в самолета. Въпреки това, най-голямо все пак си остава удоволствието вкъщи късно през нощта.
9. От Него можеш да научиш много неща. С Него можеш да работиш. С Него можеш да си играеш и да си почиваш. За Него можеш да похарчиш луди пари, но можеш и да спечелиш – също толкова луди.
10. Сега, когато сте толкова привързани към Него и толкова зависими от Него, вие с носталгия си спомняте за времето, когато бяхте свободни. Но да се откажете от НЕГО – това не ви е по силите!

статията идва от E-bane - Even Better Than The Real Thing (Literaturen Front)
http://www.e-bane.net

URL-ът на статията е:
http://www.e-bane.net/modules.php?name=News&file=article&sid=89