П.п. Sezonen, ко разбираш от сайтове, вземи драсни два реда на лични, че тука чорбаджиите са ме наебали да им прая сайт, па аз нищо не вдявам, дасаеба. А?
Ейго - изтреще чиляко... Много станааме, зееме да си пречиме.
Чиче, за куровете търси Еболка. Тя нещо се покри напоследък... Пак ли я съсипахте таа сгодна женица с пцувни бе! Ми а нарЕдете са на опашка, един по един. Вие искате сите да я пенетрирате... не мой!
Регистриран на: Nov 17, 2008 Мнения: 593 Местожителство: Най-големото село
Язе тряа ви кажем, че трети ден ни съм виждал кратуня, ни съм го чувал - и ми е едно светло пред очите! Само си бачкаме и така - строим капитализЪмо, де се разпада глобално, ма ко да са прай, тряа се руча нещо.
Заобикалям новините отдето и да се появат, майстор по финтирането им съм станал.
Ама си ебало макята това и БГто - хемпетен пародия на държава станахме.
От сума ти години полуобразовани и полуграмотни търтеи доказват, че тука сичко е възможно, вкл. и премиер да станеш.
Позволяваме денят ни да минава под знака на това ОНЯ кво бил казал или направил.
Някъв "цар" с незавършено никво образование стана премиер, смениха закона, за да може някъв "лучано" да стане министър със средно образование, а агенцията я превърнаха в министерство на спорта. И КАКЪВ САМО СПОРТ ЗАИМАХМЕ!
А някъв пишман-доцент, де писал за психическата подготовка на личния състав при опъването на пожарникарския маркуч - е, сички го виждаме кво стана.
Някъв друг селяндур, който едва беше завършил основно образование, се оказа, че си купил дипломка и за средно, а сколасал задочно да стане и висшист в спортната академия. Ся е доктор и той, хонорис кауза, разбийш, хем и почетен консул.
Живеем си във вица и сме си главни действащи лица.
п.п. Алба, моем си се пцуем колкото си щем, мое се самоиронизирам колкото си ща, но си е факт: последните 20 г. от тук се махнаха половин милион българи, които никога няма да се върнат, тия, родените в края на 60-те и покъде средата на 70-те, нашите набори, а ние трябваше да сме навсякъде - в бизнеса, в администрацията...
Тази държава пиши я бегала и никва надежда не остава. САМО АСТЕРОИДО! _________________ Не спори с идиота - ще те смъкне до собственото си ниво и ще те бие на собствен терен.
баго. сезонния откри топлътъ водъ. шо бе, кфо ревеш ся - винаги има избор. тия па дет избраха свободата си викат секи ден: бати купона е в БГ. пълно с весели случки. е, едно е да го четеш, друго да го живееш, нали. а стоичката че е за професор, е явно - разказва увлекателно и винаги има поука накрая. аде, бахвъ. _________________ Птичка, чукче, гъз.
RRHand написа:
баго. сезонния откри топлътъ водъ. шо бе, кфо ревеш ся - винаги има избор. тия па дет избраха свободата си викат секи ден: бати купона е в БГ. пълно с весели случки. е, едно е да го четеш, друго да го живееш, нали. а стоичката че е за професор, е явно - разказва увлекателно и винаги има поука накрая. аде, бахвъ.
ъхъ, и аз обичам да чета и слушам вицове, но не ми допада да съм им главно действащо лице, най-паче на тия, де се водят "черен хумор"
аде, и аз бахвъ _________________ Не спори с идиота - ще те смъкне до собственото си ниво и ще те бие на собствен терен.
Ейго - изтреще чиляко... Много станааме, зееме да си пречиме.
Чиче, за куровете търси Еболка. Тя нещо се покри напоследък... Пак ли я съсипахте таа сгодна женица с пцувни бе! Ми а нарЕдете са на опашка, един по един. Вие искате сите да я пенетрирате... не мой!
RRHand написа:
бахти и тъпотиите. програмИсто, дека строи на капиталИсто глИсто, кфо ми се занимааш със сайтове дека секи ги мое. сайто му бил крифф, че усерите искАли видееце и туй онуй. тфа да не е пр0н, бе алоу. тук се дискутира (съ)държание, рийш.
па ти кат си толко Уфатен, земи нАпиши един Флаш Плеър дето да е процесор независим, та да мое и ората с G5 например (се още доста добра архитектура) да гледат видееце по педалските сайтчета, тубата и так далее. тинтири-минтири.
иначе с гоуемата мистрия секи знае. ай върИ да пийш кафье.
щото секи му разбира, затова после пишман-клиентите риват да оправяме бакиите на "разбирачите", че и за още по-малко кинти, само дето не се ловим у тая простотия
а за G5 - виж историята на - мир на праха му - Стив Джобс, разглейдай и историята на придобиването на Macromedia от Adobe, виж и лицензионните споразумения, предлагани от Adobe, за девелопърските им софтове, пък тогава се изказвай
още нещо, влиза най-после HTML 5, флашърски говна вече май няма да има, от Adobe дори официално обявиха, че им спират разработката и поддръжката (че къде ще ходят срещу гугъл?!), големите войни вече приключват в това отношение - за плъгинките, които ще плейват видеото, така че споко, трай малко _________________ Не спори с идиота - ще те смъкне до собственото си ниво и ще те бие на собствен терен.
sezonen написа:
... още нещо, влиза най-после HTML 5, флашърски говна вече май няма да има, от Adobe дори официално обявиха, че им спират разработката и поддръжката (че къде ще ходят срещу гугъл?!), големите войни вече приключват в това отношение - за плъгинките, които ще плейват видеото, така че споко, трай малко
да бе пич, и азь тфа чакам, ми аде де _________________ Птичка, чукче, гъз.
Регистриран на: Dec 29, 2004 Мнения: 7321 Местожителство: не знам, ама не е убаво....
sezonen написа:
п.п. Алба, моем си се пцуем колкото си щем, мое се самоиронизирам колкото си ща, но си е факт: последните 20 г. от тук се махнаха половин милион българи, които никога няма да се върнат, тия, родените в края на 60-те и покъде средата на 70-те, нашите набори, а ние трябваше да сме навсякъде - в бизнеса, в администрацията...
Тази държава пиши я бегала и никва надежда не остава. САМО АСТЕРОИДО!
RRHand написа:
sezonen написа:
... още нещо, влиза най-после HTML 5, флашърски говна вече май няма да има, от Adobe дори официално обявиха, че им спират разработката и поддръжката (че къде ще ходят срещу гугъл?!), големите войни вече приключват в това отношение - за плъгинките, които ще плейват видеото, така че споко, трай малко
да бе пич, и азь тфа чакам, ми аде де
ми то всички това чакаме, тоя народ изби рибата с тия патентни войни и кой кого придобива... 10-12 млрд. долара си ги нямат за нищо
като се нагласят големите от Adobe, Apple, Samsung, Google, Microsoft и прочее неналапали се, ще видим какво се е получило _________________ Не спори с идиота - ще те смъкне до собственото си ниво и ще те бие на собствен терен.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети