Бе и ти нещо мноу жизнерадостна ми са видиш, била си на опера през УЙкенда май-май
не обаждам, може да е така, ма може и да не е!
ааа шсъ наказваме операта нали я обеща на мен
кат речи "опера" се сетих какво е истинска Опера, с главно "О". Видех го у един "еротичен" филм: Там наи ина дивойка зе да са фали с операта си пред камерата и да демонстрира оперните си постижения, като вкарва в залата все по- големи и по- големи гости (вкарва- изкарва- вкарва- изкарва) и като истински творец изпитваше голямо задоволство от спектакъла дето изнасяше. Когато кулоарите се разтвориха на макс, дивойката зе един микрофон, доближи го до операта си и изпя "О, Соле Мио". Малко фалшивичко беше, но "О"-то определено беше отчетливо, а и имаша такъв ентусиазъм в изпълнението, че само за артистичност да й пишеш 10 +. Па и арна беше, не от тия дето приличат на недонадут плажен дюшек. Сигур още пазя филмчето в Златния фонд- ше вида, па ше обадя как се казва. Мое да го ъплоудна у замундата- ако ми се занимава (и ако има интерес). _________________ Животът не е за лабави ора
Деееба тоя гъз. Само ти имаш гъз. Абе за 25 лева и 30 ст. знаеш ли кви гъзове има на пазара ма оооооооооо коза долна
абе, по принцип съм заета, ама ако продължаваш да ме обожаваш толкоз силно ше треа се замисла как да те олаба... щото, тва напрежение в теб не може да продължава толкова, човече, може да доведе до опасни реакции на неподходящи места... та тва ме подсеща да те поздрава спецялно е с таа песньовка:
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети