Меню
· Начало
· Блог
· Анкети
· АРХИВИТЕ_СА_ЖИВИ
· Изпрати_статия
· Лични съобщения
· Контакти
· Encyclopedia
· FAQ
· Препоръчай ни
· Твоят account
· Топ_50
· Форуми
· Рубрики
· Юзърите
Търсене на кирилица
избери език
избери език на интерфейса:

Стари статии
19-04-2012
· Лабиринтът на ужаса - част трета
16-04-2012
· Лабиринтът на ужаса - част втора
04-04-2012
· ЖИГОЛОТО
· Лабиринтът на ужаса - част първа
23-02-2012
· No Subject
· ПЕНЕЛОПЕЯ (Тъканоликата)
07-02-2012
· Червената шапчица
· МОЕТО СПЕЦИАЛНО МОМИЧЕ
28-01-2012
· Сексуално модерато в бирен минор
· Еленско за Коледа*
29-12-2011
· Лето Божие 2007-о, периферията на Европейския съюз
06-12-2011
· Вие клиентите…
14-11-2011
· Скучен разказ за една овца
10-10-2011
· Другарят Берия
03-10-2011
· Виетнамецът Нгуен или как да сготвим куче по корейски
· Груйо 1
· Насьо попа
18-09-2011
· Белият лист
· Връзки за еднократна употреба
15-09-2011
· Хронология на едно отминаващо лято - част 1 - пристигането

По-стари статии
:: Преглед на тема - да ви еба майката на целото ебане.нет
 Въпроси/Отговори  •  Търсене  •  Потребители  •  Потребителски групи   •  Регистрирайте се  •  Профил  •  Влезте, за да видите съобщенията си  •  Вход

Форуми » здравствуйте братушки » да ви еба майката на целото ебане.нет

Създайте нова тема  Напишете отговор Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4
 да ви еба майката на целото ебане.нет « Предишната тема :: Следващата тема » 
Автор Съобщение
neighbor
МнениеПуснато на: Нед, 13 Май 2012, 1:54 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Тъпкач

чиче, не бъркай у раната, че ми са реве... ъгли кид и аксел на ено место... и аз сигур нема да мога... иде ми да са фърля у янтрата, чесно... лошото е че мога да плувам, дагоеба. остава ми само да умра...от яд. Censored Censored Censored
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
4i4o vlade
МнениеПуснато на: Пон, 14 Май 2012, 3:33 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Спамер

neighbor написа:
... лошото е че мога да плувам, дагоеба...

връжи камик на ногите и един през врато и са метай смело...
Върнете се в началото
SeiN
МнениеПуснато на: Вто, 15 Май 2012, 12:47 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Тъпкач

Ох, добре, ей тука ше го пусна туй, ако някой се наеме да го продължи, щото зациклих..

Начи не ща да чувам за края на света баси! Ний га седнем и от дума на дума и я подхванаме и тъз тема. Ристо Попа, дето се странеше от нас и пийваше ментичка, заврян в кьошето взе, че са запромъква със стола си до нас и вика „Оох!“, До сега такова нещо не ни са беше случвало и са замислихме кво да предприемеме. Пръф се обади Пейко Изневиделицата изпод масата, та ни се наложи да го посритаме тук там, После Ристо Попа зе, че каза: Айде начи, кога сме най-зле ей тй да сме! Ука никой не се стърпя и сички опразнихме кой квото пи! И продължи начи да говори, то неговото говорене не е за разправяне, щото от време на време получи некой и друг тик и са самовглъби, но в обозримо бъдеще начи сме щели да погинеме баси! Щело да има некви не знам кви ги каза и само праведните щели да се спасат. Дончо Търговеца, понеже се беше понаквасил му тури една майна, но Дечко Зетя имаше друго мнение, та взе,че се застъпи за целото человечество и вика:’[
-Аз отука не мърдам, докогато некое пуссто копеленце не ми оближе десната подметка, е я на! И си изпаружи десната обувка връз масата, баси, ма я свали бръже-бръже, щото омете с нея и нашта салата и я расипа по пода, та се наложи да го съпроводиме надоле по стълбата, доде зе да поповръща отвънка на земята!
!
Ако некой иска да го продължи, щото ми е интересно..
neighbor
МнениеПуснато на: Вто, 15 Май 2012, 8:28 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Тъпкач

4i4o vlade написа:
neighbor написа:
... лошото е че мога да плувам, дагоеба...

връжи камик на ногите и един през врато и са метай смело...

отивам...
Bay_Spiridon
МнениеПуснато на: Вто, 15 Май 2012, 4:28 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Спамер

Местожителство: Antigua & Bermuda

SeiN написа:
Ох, добре, ей тука ше го пусна туй, ако някой се наеме да го продължи, щото зациклих..

Начи не ща да чувам за края на света баси! Ний га седнем и от дума на дума и я подхванаме и тъз тема. Ристо Попа, дето се странеше от нас и пийваше ментичка, заврян в кьошето взе, че са запромъква със стола си до нас и вика „Оох!“, До сега такова нещо не ни са беше случвало и са замислихме кво да предприемеме. Пръф се обади Пейко Изневиделицата изпод масата, та ни се наложи да го посритаме тук там, После Ристо Попа зе, че каза: Айде начи, кога сме най-зле ей тй да сме! Ука никой не се стърпя и сички опразнихме кой квото пи! И продължи начи да говори, то неговото говорене не е за разправяне, щото от време на време получи некой и друг тик и са самовглъби, но в обозримо бъдеще начи сме щели да погинеме баси! Щело да има некви не знам кви ги каза и само праведните щели да се спасат. Дончо Търговеца, понеже се беше понаквасил му тури една майна, но Дечко Зетя имаше друго мнение, та взе,че се застъпи за целото человечество и вика:’[
-Аз отука не мърдам, докогато некое пуссто копеленце не ми оближе десната подметка, е я на! И си изпаружи десната обувка връз масата, баси, ма я свали бръже-бръже, щото омете с нея и нашта салата и я расипа по пода, та се наложи да го съпроводиме надоле по стълбата, доде зе да поповръща отвънка на земята!
!

много логично подредено... нетипично за теб, баси.
нека пробаме
Не щеш ли Ципата зе микрофоня и ни обясни на фсички че щело да стане ебемти катаклизъма, но шъпа руснаци щели да оцелеят, щото имали тайна апаратура и тайни подеземни градове и там щели да оцелеят хиртите руснаци. Дечко каза същото но се застъпи за Германците- че те били да му еба мамата, а Първолет додаде че по- умно от японеца немало и ей на- ни цунамита ни фукушими ни оригамита ги ловят. Попа думаше че требело да са китайците, щото колко му е да скрият 100-200 милиона у хималаите.... конфликтът назря: руси срещу немци, самураи срещу Мао, всеки срещу секи и кат почнаха да са псуят.... и на майки да са псуят и на танкове да са псуят и на балистични ракети със среден и по- малък радиус.....
...май не става
eth
МнениеПуснато на: Вто, 15 Май 2012, 5:09 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Тъпкач

Местожителство: В една малка лична вселена

руси срещу немци Question

Русенци пък какво имат против биропийците от Средна Европа Mr. Green

Manche dummen Mädchen haben dumme Gewohnheiten! Mr. Green
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
dartdiado
МнениеПуснато на: Вто, 15 Май 2012, 7:19 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Veteran Fucker

Местожителство: в един гъз

кур за лецка и цецка ебал съм въ Mr. Green
SeiN
МнениеПуснато на: Вто, 15 Май 2012, 8:58 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Тъпкач

Bay_Spiridon написа:
SeiN написа:

!

много логично подредено... нетипично за теб, баси.
нека пробаме
Не щеш ли Ципата зе микрофоня и ни обясни на фсички че щело да стане ебемти катаклизъма, но шъпа руснаци щели да оцелеят, щото имали тайна апаратура и тайни подеземни градове и там щели да оцелеят хиртите руснаци. Дечко каза същото но се застъпи за Германците- че те били да му еба мамата, а Първолет додаде че по- умно от японеца немало и ей на- ни цунамита ни фукушими ни оригамита ги ловят. Попа думаше че требело да са китайците, щото колко му е да скрият 100-200 милиона у хималаите.... конфликтът назря: руси срещу немци, самураи срещу Мао, всеки срещу секи и кат почнаха да са псуят.... и на майки да са псуят и на танкове да са псуят и на балистични ракети със среден и по- малък радиус.....
...май не става

Бе стаа, аз въобще не очаквах некой да го продължи!
eth
МнениеПуснато на: Вто, 15 Май 2012, 9:53 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Тъпкач

Местожителство: В една малка лична вселена

dartdiado написа:
кур за лецка и цецка ебал съм въ Mr. Green

и за тез по един кур Twisted Evil

Manche dummen Mädchen haben dumme Gewohnheiten! Mr. Green
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Sparkling_Lady
МнениеПуснато на: Чет, 17 Май 2012, 2:10 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Тъпкач

Местожителство: right here in ur mind!

ееее чиче аз за друго додох до ебЪна ама на! Жив и здрав да си на целата ми работа се посмях доволно Smile
neighbor
МнениеПуснато на: Пон, 21 Май 2012, 11:27 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Тъпкач

Sparkling_Lady написа:
ееее чиче аз за друго додох до ебЪна ама на! Жив и здрав да си на целата ми работа се посмях доволно Smile

кой каквото да приказва, се за ебън стаа въпрос... Mr. Green
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема  Напишете отговор Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4 Страница 4 от 4

Форуми » здравствуйте братушки » да ви еба майката на целото ебане.нет
Идете на:  

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети