Регистриран на: Nov 17, 2008 Мнения: 593 Местожителство: Най-големото село
dartdiado написа:
мене па ма боли фара
баах, то тоя фар тебе се те боли! зех са чудя, аджеба, домашнярката за анестетик ли я ползваш или наобратно - първо домашнярката, пък после та боли фаро
щото аз от таквизи екзистенциални прОблеми са вълнувам баш най-много
п.п. че да знам дъл да си налея една водна чашка от вносната водка или да карам на вносното мерло
п.п. на п.п. да еба, ама у големо село сичко тряа си купуваш и се вносното по-евтинджос, че и по-качествено _________________ Не спори с идиота - ще те смъкне до собственото си ниво и ще те бие на собствен терен.
Регистриран на: Aug 11, 2005 Мнения: 334 Местожителство: с. СтърчиПишка(Ямболско)
Туй фъсбуката, не го ибаам, некак си мноу сговнено ми се струва........па който не му отърва да му разнасят личните данни кат лайнян весник из стърнище ами да не стои у фъсбуката...........ябал съм ги та подфърчат...ся го местя от единия крачол у другия
Вчера в качеството си на физическо лице направих вноска на каса по кредитната си карта и бях помолена да се подпиша на платежното със специална химикалка, като за него беше прикачено устройство, което примигваше! Попитах "това уред за електронно разпознаване на подписа ми ли е?", а служителката се усмихна и простичко отговори "да"! Аз й репликирах "но, аз не съм давала съгласието си да администрирате по подобен начин подписа ми", а тя отговори "ние сме регистрирани в КЗЛД като администратор на лични данни!". Сега, аз нямах време да й опонирам, че по смисъла на този закон подписа и събирането му по този начин не е легално, защото тя не е компетентен орган, пред който да протестирам! Въпроса ми е - кой е този орган? Понеже, светкавичната мисъл, която хрумва на всеки е - щом това устройство може да запамети подписа ми какъв би бил проблема да го възпроизведе?!?
Как смятате, какъв е следващия мой полезен ход (проблема може да не е само мой!)?
Регистриран на: Feb 14, 2005 Мнения: 15935 Местожителство: в един гъз
преди да го прочета искам да те помоля да не пишеш цветно че ми се ебава мамата
пп следващия ти ход е да си избереш дали аз да те водя на опера или да се оставиш друг да ти порне операта _________________ в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
Регистриран на: Dec 29, 2004 Мнения: 7321 Местожителство: не знам, ама не е убаво....
Ebola написа:
не е смешно, я гледай тука какво става:
Вчера в качеството си на физическо лице направих вноска на каса по кредитната си карта и бях помолена да се подпиша на платежното със специална химикалка, като за него беше прикачено устройство, което примигваше! Попитах "това уред за електронно разпознаване на подписа ми ли е?", а служителката се усмихна и простичко отговори "да"! Аз й репликирах "но, аз не съм давала съгласието си да администрирате по подобен начин подписа ми", а тя отговори "ние сме регистрирани в КЗЛД като администратор на лични данни!". Сега, аз нямах време да й опонирам, че по смисъла на този закон подписа и събирането му по този начин не е легално, защото тя не е компетентен орган, пред който да протестирам! Въпроса ми е - кой е този орган? Понеже, светкавичната мисъл, която хрумва на всеки е - щом това устройство може да запамети подписа ми какъв би бил проблема да го възпроизведе?!?
Как смятате, какъв е следващия мой полезен ход (проблема може да не е само мой!)?
па аз оня ден си внесох вноските и по двете кредитни, като всеки месец, и не успях да се подпиша даже с оная, тарикатската фирмена химикалка - с едно стоманено въженце и постаментче. посегнах, ама служителката ми бутна една пласмасова за 50 стинки. та, Еболо, явно ти е много дебела кредитната карта _________________ beware of Янко!
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети