Регистриран на: Nov 17, 2008 Мнения: 593 Местожителство: Най-големото село
он му - някви ченгета...
он му- някви военни...
бе що ни си го турнете сички у дето слънце не огрява бе?
язе строим капитализъмо без оглед на кво ни е наоколо... наоколо, ако река, пак повтарям, от 200 м. ке го тепам с АК 47 7.62 ... еБентуално
лайньовци... мрънкате в e-bane.net така както мрънкате и по други форуми... и нищо не правите...
тургате по някви постни снимки за някви момета с голи путЕта...
сульовци сте вий!
Питам пак: а ти, ГОВЕДО такова (независимо дали се възприемаш като ГОВЕДОТО ardea_alba или някви дърти дядовци или спиридоновци или..)
Джон Кенеди даде живота си, защото вкара в US конгреса законопроекта за капичването на Федералния резерв, отделно, дето отправи послание и към последния американец: "Не питай какво държавата ти е направила за теб, запитай се ТИ какво си направил за НЕЯ."
И го убиха.
аз казах!
So Say We All _________________ Не спори с идиота - ще те смъкне до собственото си ниво и ще те бие на собствен терен.
Регистриран на: Dec 29, 2004 Мнения: 7321 Местожителство: не знам, ама не е убаво....
ти каза, ма никой та не разбра.... карай, нема нищо. като изтрезнееш, пак ше те е срам....
п.п. мое ли да та питам къде го строиш тоа капитализъм?
п.п.п. неее, всъщност ми е по-интересно друго - откъде па ти дойде на акъла за Кенеди, като говорим за тоя смрадлив балкански кенеф Бг? _________________ beware of Янко!
ша река да зема да изперкам... за пореден път предупреждавам, хич да не си мислите, че майтап си правя - тургам ви у на Явор Корев IP-адресите, барабар с подбрани изказвания
Цяла тема отворих като как да стана партиец
Ша ви еба путка лелина и майчина син парцал, де сте се улегнали и напили и мрънкате и са чешете по мъдята и цитирате разни новини и пращате линкове и картинки, дето сте толкоз некадърни, че и снимките не ви се появяват в постовете...
Сульовци таквиз!
Ей, Алба, кого ще трепеш първо бе? Или ще продължаваш да мрънкаш как баща ти нещо таковата... нали...
Яла ми кацни, албицийко, да те научи батко (без това си ми по къде 2.5 г. по-младичък) на ум и разум!
How!
So Say We All
А, да бе, сетих се нящо... ъм таквоз... Аз казах! _________________ Не спори с идиота - ще те смъкне до собственото си ниво и ще те бие на собствен терен.
алба, да унимаваш - еболката са поЯви онлайн, а она ебне да ръсне няква простотия _________________ Не спори с идиота - ще те смъкне до собственото си ниво и ще те бие на собствен терен.
Регистриран на: Dec 29, 2004 Мнения: 7321 Местожителство: не знам, ама не е убаво....
и още нещо - що да не мрънкам бе? кво да права - да фана да ви изтрепа ли? тва е решението, ма не му е дошло времето..... слушам от 3 дена за някаква овца, къде си строшила 2-та крака в Майчин дом, оти паднала с асансьора.... а паднала, щото в асансьор за 6 човека били 12. па завела и дело - да й платят 200 000. съдът, естествено, я резна и я осъди да плати разноските по делото - и сега 3-ти ден отвсякъде се сипе вой, плач и сополи "как може така", "в каква държава живеем", "какъв е този съд...." - и никой, ама никой не се замисли, че на тоя асансьор си има табела - максимум 6 човека! таа табела е сложена от "качествен контрол" в завода - и като пише 6, значи 6! щото таа табела не е сложена за красота, нито па цифрата са я избрали за късмет. ама нееее - набуали се вътре 12 овце, па и бременни.... и като паднали - друг е виновен! е що друг да е виновен бе, малоумници? табела има ли - има. тия могат ли да броят - тряа да могат, основното образование в Бг е задължително и безплатно. ама неее - овцата точи сополи, па стадото й съчувства. така е - в Бг малоумието и позицията "жертва" винаги са били на почит.
п.п. тва кво общо има с темата ли? ебеш ли му пичката матерна! то и темата нема никакъв смисъл.... _________________ beware of Янко!
ardea_alba написа:
ти каза, ма никой та не разбра.... карай, нема нищо. като изтрезнееш, пак ше те е срам....
п.п. мое ли да та питам къде го строиш тоа капитализъм?
п.п.п. неее, всъщност ми е по-интересно друго - откъде па ти дойде на акъла за Кенеди, като говорим за тоя смрадлив балкански кенеф Бг?
1. По т. 1 що да ме е срам? дори не съм се напил... пък може да ме разбере всеки с IQ над 130 и поне основно БГ образование... Алба, ако ти си по-доле от това, сори, ама сяка жаба да си знае гьола, просто не си ми на асансьорнио етаж...
2. капитализЪмо го строим у назе... както можем... сульовци като тебе, дето имат претенции, че не можело, па и мрънкат за татювците си ченгета... сори, ама не си уцелил форумо... па и имаше 1-2 теми, дето ти го доказаха това, доста майни отнесе, ама не се даваш (кво да те правим - ченгеджейско детенце си)
3. За J.F. Кенеди - ми е винаги на акъло, така да се каже - в оперативната памет (RAM - нъл са сещаш, програмър съм и т.н., 25 г. с това се занимавам)...
Ооо, да, а пък като се спомене БАН, малии, как ша ги разстрелям до един... OOPS - с някои изключения
...
следва продлъжение...
а ardea_alba за първи път ще я пати така както никога не е патил... еле па баш в тоя фором!
мдаа _________________ Не спори с идиота - ще те смъкне до собственото си ниво и ще те бие на собствен терен.
алба, то май го обърнахме на чат, пък блонди нека пак ми обяснява как щели да обновяват софта на сайта...
пфу, то и бъзик да направим са пулим у темите и прочеее, че ме дразни вече доста тоя сайт _________________ Не спори с идиота - ще те смъкне до собственото си ниво и ще те бие на собствен терен.
ей, педерас дългокос, кой си па ти да ми кажеш кво да права и кво да не права? и кво си се задрънкал за на дъртия професията - професията ли ти е зора всъщност, или някакви фройдистко-путьовски-американски комплекси тип "липсващия Баща" те мъчат? или па ти го е набивал у дупенцето като малък, та сега се тръшкаш и завиждаш на нормалните ора? ай ше ти еба майката недоклатена - 300 пъти каза, че е програмист ли, ебем ли го кво - предмониторен боец някакъв, и че щял да ни изтече хостинга, и да умре сайта, и да го молим да ни спасява.... сега па тръгна да ни хаква и да ни издава АйПи-тата на Явор Колев..... бе прави кво щеш бе, на кой му пука за съществуването ти? съжалявам, че никой не изпадна в потрес и преклонение, ама тва е положението. па като искаш и можеш - затривай цялото е-бане, черно нема да вържем!
п.п. звучи ли достатъчно сериозно, или....?
не ми е вече толкова убаво да фърлям лайна по ората.... _________________ beware of Янко!
Последната промяна е направена от ardea_alba на Нед, 04 Дек 2011, 9:13 pm; мнението е било променяно общо 1 път
са земим са ловим по Q-та и Skyp-ове, за да ти доказвам, че няма скрито-покрито от мене (щото нали еболата нещо пискаше)... ми не ща.... не ща да влизаме в реално време чатове, щото като турнеш темата, отговорите, някви мисли замисляш, споделяш... най-важното: мислиш... _________________ Не спори с идиота - ще те смъкне до собственото си ниво и ще те бие на собствен терен.
sezonen написа:
са земим са ловим по Q-та и Skyp-ове, за да ти доказвам, че няма скрито-покрито от мене (щото нали еболата нещо пискаше)... ми не ща.... не ща да влизаме в реално време чатове, щото като турнеш темата, отговорите, някви мисли замисляш, споделяш... най-важното: мислиш...
бе глей сега, аз с компютрите имам доста скромни умения и теоретични познания, ама да ти кажа, не мисля, че е особено трудно да намериш нечии логове в Q, Skype и т.н.... или па на някой юзърнейма ли, или па ебеш ли му макята.
п.п. ти кво каза всъщност? че моеш да ми се изтъпаниш в Q-то и скайпа? ми моеш ми, то да не е скрито _________________ beware of Янко!
а тъй, най - после та улових у конфликто
ся, земи, та мирясай малко, щото за пореден път ти демонстрирах колко си манипулируем (баси и дългата дума) _________________ Не спори с идиота - ще те смъкне до собственото си ниво и ще те бие на собствен терен.
sezonen написа:
а тъй, най - после та улових у конфликто
ся, земи, та мирясай малко, щото за пореден път ти демонстрирах колко си манипулируем (баси и дългата дума)
коУега, объркваш ме! не съм се изнервил грам, ама грам - опитвам се да ти влеза в тона. та как ми доказа, че съм манипулируем - акъла ми не го побира. по моето скромно мнение съм 95% обратното на "манипулируем" - има там само едни 5% пробив в секюритито, щото много лесно побеснявам. ама тва - теоретично. сега си ям меденки в леглото и се опитвам така да направа баланса, че ем да те напсувам и да звуча искрено, ем да не прекаля, та да не те обидя нещо _________________ beware of Янко!
и, албиций, не ми мрънкай за тинтири-минтири, наистина софта на e-bane.net може да се направи така, че да си правим чатове, писане, видео, говорене... и прочее... отделно да пазим анонимност... ся, то, който има 25-30 г. зад гърба си като мене, или па като блони и Драго... то мани... но наистина тоя сайт може да живне...
они не пускат нови регистрации, да ги одобрят, щото поняколкостотин на ден са от бот-ове...
значи, айсикти бе! са бъзикам, ама кво пречи да има свежа кръвчица?..
уф... тоя път ша се пийна от чашката с вносната водчица и а не ме бъркай, дето съм си бил объркал ботилката, щото Дърт Дядо си е ... дърт... пък аз СТАР ДЯДО и съм наистина СТАР... и... бе
бе а НАЗДРАВЕ БЕ! _________________ Не спори с идиота - ще те смъкне до собственото си ниво и ще те бие на собствен терен.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети