Меню
· Начало
· АРХИВИТЕ_СА_ЖИВИ
· Топ_50
· Рубрики
С Р Е Щ А II
хоро-скопяванеjustas написа
На бюрото в просторния кабинет я очакваха купчина негри. Седна и включи компютъра. Провери електронната си поща. Там беше пристигнало съобщението от " ловеца ". Усмихна се доволно, после изпъшка доволно, след което изстена доволно и накрая нададе доволен писък, докато седмина доволни негри в ролята на седемте джуджета (всеки беше нахлузил на кура си по една парцалена кукла на джудже) я помпаха кой къде намери.

Погледна стенния календар. Спомни си, че всичко започна точно преди месец. В Интернет от любопитство посети сайта " Запознанства ". " Визитката " на " ловеца " я впечатли - изобразен в компанията на седем малки негърчета с големи патки той бе неотразим с цялото това мляко по лицето. Интоицията й подсказа, че зад нея стои мъж с изострена чувствителност и нагласа за авантюри, затова рязко се извърна, но зад нея стоеше просто негър номер 3 с изострена пишка и нагласа да я помпа поне още един час. Остави му съобщение с устни. След около час в електронната й поща за " лъвицата " пристигна послание от друг негър. И така започна тяхното " Интернет " ухажване - Тя изпращаше орални послания, той - анални. " Ловецът " и " лъвицата " не разбраха как изтече аналната грес (опс, месеца). Накрая решиха да напуснат джунглата на глобалната мрежа и се срещнат в реалния свят. (В този момент иде да бъде отбелязано, че поради силната сексуална напрегнатост в разказа, настояще, минало и бъдешще са обединени в един брутален алегоричен анжамбан върху бюрото на прото-заместник министър Мая) Това щеше да се случи днес.
Мая потръпна от вълнение. Взе от купчината първия случайно попаднал й член и започна да го поблизва разсеяно. На ствола му бяха отпечатани хороскопите. Противно на навиците си Мая започна да чете.
" Нуждаете се от строга самодисциплина. Изпълнението на професионалните Ви ангажименти ще Ви струва доста усилия, тъй като мисълта Ви изобщо не е в тях. За да подобрите самодисциплината си, трябва да поканите още 34 негъра ".
" Сякаш е написана за мен " - помисли си тя и продължи да чете.
" Среща с непознат ще бъде причината за промените, които Ви очакват. Възможно е да стенете и като обект на нападение ... ".
Телефонът звънна. Мая вдигна слушалката. Зам. министърът я викаше. Взе работния си бележник и излезе. На бюрото негрите останаха недоволни.

В тясната стая пред компютъра седеше Кон-стантин - наскоро прехвърлил 50 - те, с широко чело, големи сиви очи и гръцки кур, надвесил се застрашително над дебелите му тестиси. И в третата партия Компютърът беше безпощаден към него - негърът Компютър (наистина странна прищявка на родителите му - с това име все го бъркаха и той накрая започна да проституира от срам) все още го държеше прегънат на бюрото и го клатеше с див хъс. После реши да се откаже. Играта вместо да го разсее го натовари допълнително. Погледна часовника си. Закъсняваше за срещата, а подчинените му служители от отдел " Анални " все още не бяха готови със статистическата информация.

Кон-стантин прекъсна мислите си и набра телефонния номер на шефката си. Секретарката го уведоми, че " хищницата " отсъства и няма да се върне до края на работния ден. Кон-стантин въздъхна и се облекчи. Реши да я последва. На излизане, заключвайки вратата прецеди през зъби (слюнка?):
- Мразя всички жени - началници ! Да живеят мъжете - началници !
Компютър, който също обичаше мъжете началници отново се хвърли да го обладае насред коридора, но Кон-стантин не му позволи, тъй като му се акаше.
От цветарския магазин на ъгъла той купи най - красивата фе-калия и си я навря в гъза.

Беше женен от 25 години. През този период осъзна, че никога не е обичал жена си. Беше обичал единствено баща си, чичо си, брат си и още около 50 мъже, които също го бяха обичали, понякога по двама-трима наведнъж. А нисичката Неда беше курва. Едиственият подарък, който му направи през всичките тези години беше синът, когото той също обичаше и бе обичал още от ранна детска възраст, когато детето се бе научило да казва - ох, татко, боли. Огнян наследи стройната фигура, бистрия ум и изострената чувствителност на баща си, с което го направи щастлив - тази изострената чувствителност го бе дарявала с блаженство не веднъж. След казармата момчето реши да живее самостоятелно. Нае таванска стаичка в центъра за изследване на аналната грес. Същото лято го приеха в НАТФИЗ, специалност " Орално майсторство " и започна работа в една гей-къща. При него се премести да живее и гаджето му - начинаещ актьор ( според Неда - изпечен курв ). След няколко месеца Огнян между другото им съобщи, че ще стават баба и дядо и чичо и леля и свекърва и етърва.

Пристигна пред Съдебната палата и веднага го забеляза. Беше с къса червена пола и също толкова червена шапка, подчертаваща добре сложената му фигура. Приличаше на онези дами, които ходят при бабите си на другия край на гората в търсене на вълк, който да ги оплоди. Стискаше своята фе-калия с гъз и гледаше втренчено към ъгъла (кой ъгъл? ааа онзи ъгъл. негърския ъгъл. той гледаше втренчено натам, защото бе видял един колосален негърски ... дог. кафяв като шоколад. или не. това бе етървата, изпълзяла току-що от септичната яма).

Разочарован, с омекнали колене Константин тръгна бавно към гея. Русокосо девойче го изпревари и се спря задъхано пред възрастната гей-булка.
- Бабо-педераст, оставих хонорара на адвоката. Дай ми цветето. Трябва да побарзаме (Петя освен от АКАЛ има ножда и от малко правопис), за да не проруснем откриването на изложбата на цигански венци (такива неща, на които се закачат циганските зъби, преди да им ги избият от устата). Не искам мама да ни се сърди.

to be ........

Бележка: solley:
Original story by Petya Gergiminova
Gavur Version Source: Rogger Dojh - Колекция
Публикувано на 29-09-2003 @ 12:00:00 EEST от apocalypshits
 
В тази рубрика
· търси в рубрика: хоро-скопяване
· търсене в статии от: apocalypshits


най-четената статия в: хоро-скопяване:
Ако програмистите строяха къщи.

рейтинг на статия
средна оценка: 2.69
Гласове: 23


отдели само 1 секундичка и гласувай за статията:

отлично
мнооо добре
добреее
Regular
лошооооо

опции

 разпечатай статията разпечатай статията

коментарите са си собственост на тоя дето ги поства. ние не носим никаква, ама никаква отговорност за съдържанието им.

анонимниците не могат да тургат коментари. аре да се регистрираш, а?