Амбулантен Тръ-ъ-ътГовнец
дата: 11-05-2003 @ 12:00:00 EEST
рубрика: хоро-скопяване


Амбулантен Тръ-ъ-ътГовнец (от лат. ambulant, ambulo - разхождам се, от бъл. - изхождам се).
Hi!
Това съм Ас - Амбулантен Тръ-ъ-ътГовнец. Честен (разбирайте коректен, а не девствен), с душа нежна, като клитор на девица, със сърце горещо, като възбудена простатна жлеза и мисли, които напират под темето ми, като изпражнения след клизма. Искам да се раз(из)ходя с вас, искам да предам опита и уменията си в областта на търгов(н)ията!


Та след тези пронизващи, като при дефлорация думи да се минем делово:
Представям Ви едно полезно и леко( само не си мислете, че ще говоря за курви) четиво за живота на амбулантните(изхождащи се)Тръ-ъ-ътГовници. Прочетете основните правила и изводи в бизнеса!
Забележка: не се препоръчва на хора със слаб стомах!

ПРАВИЛО ПЪРВО: ОБИЧАЙТЕ СИ РАБОТАТА!
Ас мн. си обичам работата, тя за мен е всичко. Ас съм фантазьор и си я представям, като едно... голямо и сочно говно, което Ас всеки ден налагам с мухи, че то на говното нали това му трябва - мухички, които да го разнасят от клиент на клиент, от клиент на клиент...

Това ми е любимата дума – КЛИЕНТ. Mога да си говоря с клиента, за клиента, но никога против клиента, пред клиента, обърках се, но я казах 9 пъти -клиент- станаха десет, спирам шото ше се изпразня, още ми е раничко. То Ас рядко се празня, обикновено мен ме пълнят, но си имам една мухичка говно-разно-свалячка от МОЯ екип, която си ми е любима, ама мн. любима, абе направо си ми е любовник и за нея правя всичко (в живота винаги има някой, за когото си готов на почти всичко), даже се и празня (особено по празниците). ПУТсигурил съм и кошерче, за общ ке(не)ф плащам го с МОЯ процент от говното. Дали Го обичам? - Благодаря, че си зададох този отговор - сега кой има вр. за любов? По-важно е той да ме обича - отпред – разбирайте орално, по френски; отзад - разбирайте анално, по турски; по някога вика "оле-е-е" и си представям, че го правим по испански - разбирайте по царски. На галено му казвам Коколино... неее, не се обижда, аз нямам предвид, че Му е мек като омекотител "Коколино", просто има безкрайни очни дъна за коколене, абе той и дъно си има голямо, но очното е...

Стига толкова ЕпичНо отклонение, но ви чувствам така близки, готов съм да споделям с вас, скъсявам разстоянието и мн. скоро може да ми станете клиент, но да не бързаме. Стигнахме до
ИЗВОД първи: БЪРЗАТА КУЧКА, ВСЕ НЕ ДОЧУКАНА ХОДИ!

ПРАВИЛО ВТОРО: ВЪВ ФИРМАТА ВСИЧКО ТРЯБВА ДА ВЪРВИ ПО ГОВНА!
Като Амбулантен Тръ-ъ-ътГовнец за мен това е важно, ето защо Ас ставам сутрин рано и опръдявам целия град. Мойта пръдня е най-силна - гъста, тежка и дълготрайна. Има една приказка, не сте я чували знам, щото Ас я измислих тя е и извод-
ИЗВОД втори : ГОЛЯМА ПРЪДНЯ ПРЪДНИ И АМБУЛАНТЕН ТРЪ-Ъ-ЪТГОВНЕЦ СТАНИ!

ПРАВИЛО ТРЕТО: УМЕЙ ДА СЕ ГОВНЕЕШ!
Това е мн. важно. То нали ние сме каймака на говното, червейчето, наплюто от мухите, като атипично вирусче, като тенията в червата, като глиста в говното - това СРАвнение ми хареса най-мн. нека то се запомни!
ИЗВОД трети: ГОВНОСТТА КРАСИ ЧОВЕКА.

ПРАВИЛО ЧЕТВЪРТО: ОРГАНИЗИРАЙ ПРЕЗЕНТАЦИЯ И ПРОМОЦИЯ!
Ето как става - хвърлям говната във вентилатора на промоционални цени, презентирам дупката на кенефа, увеличавам миризмата и получавам най-голямото пaрче от говнената баница. Трите "п" П+П+П.
ИЗВОД четвърти: КОЙТО ОРГАНИЗИРАНО СЕРЕ, СЕРЕ НАЙ-ДОБРЕ!

ПРАВИЛО ПЕТО: ПРЕСЛЕДВАЙ ПО-ГОЛЯМО ИЗХОЖДАНЕ!
Да го духат тия дето имат запек! При мен не може да се случи! Да-а-а трудно е, но ще продължа, затънал съм в говна до шия, ще се понапъна и ще сбъдна мечтата си - говната да бъдат и в устата ми, тогава ще гълтам на воля.
ИЗВОД пети: ЧОВЕК Е ТОЛКОВА ГОЛЯМ, КОЛКОТО ГОЛЕМИ СА ГОВНАТА МУ.

За днес стига! Коколино ме чака в кенефа, дали да не пробваме днес нещо нормално - ще му духам кротко докато пикае.

P.S. Написах цяла каца с говна, е кво чакате?! Грабвайте лъжиците и почвайте..., но от всяка си искам процента. Така де, кво? Ас за говна на всичко съм готов , приемам и тези от Европата. Обадете ми се сега съм в промоция! Почти проМокрен.

Легенда: "Ас" не е правописна грешка - разбирай ЛИДЕР.

S.

статията идва от E-bane - Even Better Than The Real Thing (Literaturen Front)
http://www.e-bane.net

URL-ът на статията е:
http://www.e-bane.net/modules.php?name=News&file=article&sid=457