Меню
· Начало
· АРХИВИТЕ_СА_ЖИВИ
· Топ_50
· Рубрики
Защо тъгуват жените?
анализиbgdolcevita написа
Оказва се, че изследователите на различията между половете са единодушни в едно – мъжете и жените са средностатистически интелектуално равни. Но както знаем – ако аз ям зеле, а ти пиле, двамата статистически ядем пиле със зеле, макар аз да съм примерно вегетарианка. Оказва се, че сред мъжете има много повече интелектуални двойкаджии и много повече пълни отличници, докато жените общо взето са интелектуални четворкаджийки. Президенти, богаташи, революционери, учени, НО също така и серийни убийци, бандити, бездомници, наркомани и пияници – все предимно мъже.

Сега да пренесем този научно установен и отдавна доказан факт в един бар. В него има 20 мъже и 20 жени. Седем от мъжете са екстремно умни като добрия Уил Хънтинг. Седем са пълни боклуци, полуидиоти, бъдещи обитатели на затворите и на канавките. Останалите шест са средна ръка. Сред жените имаме 2 отличнички, 2 двойкаджийки и 16 четворкаджийки. Хайде да се опитаме да чифтосаме това статистически правилно сборище. Ще стане още по-драматично, защото тогава пейзажът ще се омаже съвсем от емоционалните различия.

Четворкаджиите са моментално уредени със секс, любов и взаимност. Така ни се получават шест двойки средна ръка и хартисват 10 жени от златната среда. Двете двойкаджийки на секундата забиват двама от двойкаджиите, което води до непожелан остатък от 5 лузъра. Двете отличнички имат минимални шансове, защото едва ли някой от седмината суперотличници ще ги пожелае, а пък те по-ниско от своето ниво трудно ще погледнат. За високите мъжки постижения са отговорни качества като агресивност и склонност към конкуренция. Ако ги притежаваш, е малко вероятно: първо, да те търпи много умна жена; и второ, да си вземеш такава вкъщи. След като на работа и извън дома си в непрекъснато състезание и доказване, в интимния свят искаш само да грееш и да получаваш кравешко възхищение. Просто такава е природата на мъжете, така им диктува тестостеронът. Така че е най-вероятно седмината суперотличници да грабнат шест от жените средна ръка и един особено елитен екземпляр да успее все пак да се чифтоса с едната суперотличничка. (Но семейства като Кюри са толкова редки, че са статистически незначителни инциденти, които само доказват правилото.)

Кои останаха сами? Пет лузъра, една суперотличничка и четири жени средна ръка. А сега ми кажете как да са доволни жените? Поради някакви прищевки на генетиката пет абсолютно сгодни женици са принудени да се занимават с пет пълни човешки отпадъка. Интересно, че понякога те го правят, защото обществото ги притиска да се реализират като жени. С най-голямо желание и отдаденост се опитват от този генетичен боклук да направят хора и да изградят с тях семейства. Естествено с пълен неуспех. Или с цената на много преглътнати унижения.

Онзи горе е голям шегаджия. Според Кевин Смит („Догма”) е Онази горе, но според мен си е от мъжки пол. Защото така описаната статистическа несправедливост е в полза на тестостерон-производителите. Мамка им!
Публикувано на 29-11-2010 @ 14:17:45 EET от blondie
 
В тази рубрика
· търси в рубрика: анализи
· търсене в статии от: blondie


най-четената статия в: анализи:
ПЪРВОТО ЕБАНЕ

рейтинг на статия
средна оценка: 2.87
Гласове: 32


отдели само 1 секундичка и гласувай за статията:

отлично
мнооо добре
добреее
Regular
лошооооо

опции

 разпечатай статията разпечатай статията

Свързани теми

анализи

коментарите са си собственост на тоя дето ги поства. ние не носим никаква, ама никаква отговорност за съдържанието им.

анонимниците не могат да тургат коментари. аре да се регистрираш, а?