Меню
· Начало
· АРХИВИТЕ_СА_ЖИВИ
· Топ_50
· Рубрики
ЖИГОЛОТО
по света и у гъзRadi_Radev написа
Тази сутрин се събудих късно. Пуснах телевизора. Повечето канали показваха изявления на президента. Предаваха и откъси от заседания на Сената. Бях сънен и не схващах за какво е цялата тази политическа дандания. Приготвих си закуска и седнах пред телевизора да кльопам. Постепенно започнах да разбирам за какво става дума.

Президентът лично изказвал одобрението си, защото бил приет нов закон за проституцията и контрол над доходите, постъпващи от нея. Държавният глава най-после изпълнил едно от предизборните си обещания. Президентът формулирал и направил всичко възможно за прокарването на този закон. Сега бил много доволен от влизането му в сила.
Законопроектът/ в някои коментари противниците му иронично го наричаха закон “Люински”/ предвиждал увеличаване на данъците върху проституцията с двайсет процента. А това ще намали доходите ми с една пета.
Защото аз съм жиголо. Еба като звяр. Мога да правя четири тека един след друг стига партньорката да е отзивчива.
Висок съм около метър и деветдесет, имам леко мършав вид, но съм жилав. Боядисвам си косата червеникаворуса. Редовно ходя на маникюр, педикюр, фитнес и солариум. Правя си най-различни козметични процедури, всичко за което мога да се сетя. Също така редовно премахвам космите по тялото и лицето си. Мажа си брадата с кремове, които забавят растежа и.
Забелязах, че ако някоя дама иска да бъде унижавана, най-вероятно е юристка. Почне ли да иска простотии - да я карам да пълзи гола, да я командвам по различни начини и после за награда да я пляскам по голия гъз, значи със сигурност е съдийка, адвокатка или нотариус. Много ми е драго да накарам някоя такава да ми лиже ташаците. После и казвам:
- Давай малко по-надолу.
И тя вика:
- Ама как, фейдерос ли?
- Давай - казвам. - Много обичам да ми лижат дупето.
Накрая свалям кондома и и се изхвърлям на лицето.
Юристките обичат да ги командват в секса.
В нашата агенция често ми казват, че съм най-красивия измежду колегите си. Доказва го фактът, че аз имам най-много клиентки. Някои от тях са съпруги на високопоставени/известни/ личности. Други са просто заможни, но самотни жени. Жадуващи за малко топлина.
Преводачките го обичат анално. Ебал съм три. Ако не наебеш някоя преводачка в гъза все едно изобщо не си и го вкарал. Много е важно докато и го набиваш в задника да и бъркаш с пръст в путката.
Никога не се занимавам с повече от една клиентка на вечер. Така съм сигурен, че ще мога да я наеба както трябва.
По отношение на професията си съм напълно дискретен. Жените, които ме посещават са сигурни, че няма да разкрия имената им на никой. Знаят, че съм коректен с тях. И няма да реша да ги шантажирам. Било чрез снимки, било чрез записи .

***

-Не искам да преспиваме в хотел, понеже може да ме разпознаят.
-Знаете ли какъв риск поемате, госпожо Президентша?
-Искам да бъда обслужена и ще ви заплатя добре.
-А вашата охрана?
-Измъкнах се от тия грозници. Сега ще спреш ли да задаваш въпроси?!
Може би някой ме е препоръчал. Може и тя сама да ме е избрала по каталога в агенцията. Обаче срещу мен стоеше съпругата на най-влиятелния човек в държавата.
Дойде самичка, с кола взета назаем от приятелка. Направо пристигна вкъщи, прикривайки по-голямата част от лицето си с някаква огромна шапка. Доста се изненадах. Бил съм с жени на сенатори. Бил съм с жени на конгресмени. Но не всеки следобед президентшата поcещава хора с моята професия.
Тя ме осведоми, че мъжът и постоянно бил зает с дипломатически ноти, проектозакони, поправки към закони или пък подготовка на войни за петрол. Отделил много време и на прокарването на новия закон за проституцията. Горката президентша от доста време насам била самотна и незадоволена. Вече си мислела да потърси любовник измежду личната си охрана. Те обаче до един имали свински или маймуноподобни физиономии. В крайна сметка, докато Първата Дама разгръщала някакъв всекидневник, прочела обява на нашата агенция.
Както споменах по-горе, дискретността е основното ми качество. Ето защо няма да описвам прекалено подробно как прекарах следобяда със съпругата на президента. Само ще ви каза, че и скъсах путката. Малко преди да получи оргазъм и се изплюх в устата няколко пъти. Глътна слюнката. Явно и хареса.
Когато стана време за плащане, тя недискретно попита:”Колко?” Казах и цена пет пъти по-голяма от тази, която взимам на чужденки.
- Доволна съм. Ще взема да ти стана редовна клиентка, миличък.
-Нямам нищо против. Само че и двамата трябва да вземаме особени предпазни мерки.
-Следващият път ще те предупредя преди да дойда.
-Обади се от някой уличен телефон. Така е по-малко вероятно да те подслушат.
Както виждате, не е лошо да си жиголо. Посещават ме различни жени. От не особено заможни/едва събрали пари за един сеанс/ та чак до тези, които виждате всеки ден по телевизора. Достъпни са ми неща, които не всеки може да си позволи. Лошото е, че този проклет закон ще ореже приходите ми с една пета.
Е, вече си имам нов източник на доходи. Тя е платежоспособна. Едно вдигане на тарифата специално за нея няма да и направи особено впечатление.
Публикувано на 04-04-2012 @ 10:49:04 EEST от blondie
 
В тази рубрика
· търси в рубрика: по света и у гъз
· търсене в статии от: blondie


най-четената статия в: по света и у гъз:
РЕЧНИК НА ЖАРГОННИ ДУМИ И ИЗРАЗИ В СЕВЕРОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ

рейтинг на статия
средна оценка: 1.69
Гласове: 33


отдели само 1 секундичка и гласувай за статията:

отлично
мнооо добре
добреее
Regular
лошооооо

опции

 разпечатай статията разпечатай статията

коментарите са си собственост на тоя дето ги поства. ние не носим никаква, ама никаква отговорност за съдържанието им.

анонимниците не могат да тургат коментари. аре да се регистрираш, а?