Меню
· Начало
· АРХИВИТЕ_СА_ЖИВИ
· Топ_50
· Рубрики
В МЕНЗИС СЪМ!
на всеки в устатаKateto написа
Защото обичам мъжете, а те не обичат моят мензис.
Защото ми писна да обяснявам на престарелите ви майки, че това не е “мръсна кръв”.
Защото мога да правя секс, когато съм в мензис, ако не припадаше като ме видиш.
Защото искам да знаеш….
И най-вече защото, докато го четеш, ще ти се повдига, а това ми доставя удоволствие.

Не е приятна гледка (дори за същия пол) да видиш четиринайсетгодишна девойка, прибрала плътно крака, да се озърта плахо и да стиска приятелката си за ръка. Казваш си:”Тая нещо й има..” И тогава я поглеждаш отзад...там точно на луфта й се чете голямо дънкено петно кръв.
Не, беее! Не ми дойде мензиса за първи път. По мои изчисления (датата от първия път+останалите месеци до края на годината в скоби, събираш с произведението от 12 по броя на годините, през които си имал мензис до сега и това е=на пъти-те мензис) миналия месец ми беше за 161-ви път - яко, а?!Обаче тръпката винаги е като първият път, а тва е по-яко а?
Защо не опиташ някой път (като в оня филм с Мел Гибсън ”Какво искат жените”) да си сложиш една превръзка между краката. Браво. А сега ме погледни секси…ммм получава ти се, бейби.
Но както казах – Обичам мъжете! И точно поради това в този момент се усмихвам така (соррри,трябва да си го представиш).
Обичам мъжете, дето като чуят за мензис и се сещат, че трябва спешно да си платят данъците или закъсняват за важна среща(то ебането в гъза си е друга опера).
За тях и за другите, дето се крият зад джойстика, искам да разкажа истината за МЕНЗИСА.
Ама каква дума само- мензис. И нея сигурно я е измислил мъж (за да може братята като я чуят и да се телепортират).
Но по темата, без да се свеня. Мислиш си, че знаеш как изглежда дамска превръзка, защото си виждал небрежно да се разтварят около казаните за смет. Но не! Тази е изветряла и избледняла, а моята е ярко червена и има съсиреци кръв. Едни такива пихтиести, напомнят бял дроб, но по-лесно се разлагат, ако ги стиснеш. Мирише здраво на касапница, леко сладни. Ти, разбира се, я сменяш, но то е по теб. Усещаш яйчниците си сякаш доберман ги опъва надолу. Взимаш хапче, не - две хапчета плюс бускулизин за ордьовър.
Най-интересно е първия ден. Няколко дни преди това така ти си се разгонил,че ти се иска да виеш от мерак. И ти се пие вода, и ти се яде сладко, и ти се яде…
Той идва! Всичко те нерви и налиташ на бой. Депресията е 8 по скалата на Рихтер. Мразиш всички, а те са се наговорили да те дразнят. И сега как да си сложа белия панталон… Но това е дреболия. "Яде ми се" се редува с "не ми се яде", "жадна съм" се редува с "не ме обича" (ако е наоколо - да потвърди, че ме обича - Лъже!), "ходи ми се до тоалетна" се редува с "пак ми се ходи до тоалетна", а сега защо плача?!Графиката, която ме описва, е назъбена гъсеница, но има и други гадни влечуги вместо топчета в супата.
Решавам. Ще изляза, ще се разходя с приятелки (той, разбира се, е на зъболекар или във фитнеса, където не е стъпвал от времето на бившата).
Тази блузка мисля че ще ми се върже с ония розовите панталонки, а някаква гадина ме хапе по крака. Офф цялата ми ръка е в кръв. Да бе, тя превръзката е с крилца, ама ти чувал ли си за кръвоизлив?!Ами това е едно състояние, при което краката ти омекват, минава някоя друга топла, после студена вълна и най-вече кръвотечението ти се усилва. За беда ти си с къса пола, лято е и птичките пеят, а по кракът ти една червена ивица. Радвам се, че той не е до мен, защото и без друго вече го мразя. Е, не е свършил света?!Намирам тоалетна и се измивам. Как!? Ами как - с шепи вода по краката и много носни кърпички… През това време моята приятелка ми е купила една голяма нощна.. На опаковката има подпис и гаранционна карта от Г-н Памперсмен. Такаа. Сега тая превръзка я държа с едната ръка, с другата туширам кръвотечението, а с уста махам разлепящия се стикер (също и на крилцата). Така готовата превръзка поставям по предназначение и, докато я подпирам с едната ръка, с другата се мъча да си вдигна бикините (за теб - шега, а за мен - ежемесечие! имам си специални бикини за цикъл, с по-здрави ластици и по-стегната материя). Превръзката е с крилца, което допълнително утежнява положението. Устата ми вече се пълни с пяна, а тъпите крилца, вместо да се залепят за бикините, се залепят за тъпата превръзка. Така, след като обезобразих естетическия външен вид на превръзката, ги разлепих и ги лепнах на гащтитеее.
Ето че съм готова да се прибера вкъщи за да заредя пушката или да си стана там до края…на цикъла.
Viva на тая жена дето е измислила тампона. Това е гениално менструално пособие - Да живей!!!
Той е с размер на кутре, а диаметъра е плаващ. Ще ползвам тампони и Да, няма да ми се разшири вагината, както каза баба ти, нито ще се дефлорирам (второто е възвратимо вече оперативно, отново - Да живей!).
Шокът е отново първият път. Натиквам го вътре, обаче ми се приходи до тоалетна.
Сега какво, всеки път като ходя да пикая, ще го вадя и после пак ще го вкарвам?!
А-а Не! Аз тва не мога да го преживея…Добре, че с другите момичета сме в мрежата (в нашата мрежа Girls Tаlk, знаеш - всичко може да научиш, как Ани го гълта на Павел или защо не бива да го ръбаш по ташаците), та ме светнаха да не го вадя. Ами кво, пикаеш си от другия канал (то аз тва го знам от часовете по биология, ама я си наври един тампон и се сети за някой урок?!).
Има и друг екстремен момент в Тампономания. Там героинята си вкарва тампона, но е пропуснала репетицията…Сещаш се, че конеца й остава във ръката, докато се опитва да си го извади бавно и старателно. Ами кво?! С показалец и палец се опитваш да проникнеш колкото се може по-навътре и опитваш да го захванеш. Може да не се получи, но ти ще ползваш и другия си жокер - Помощ от приятел-ка.
Така Змеят върнал Принцесата на баща й, защото била в мензис, а той пък бил вегетарианец .
Отгоре на това бил и гей, и...

Хей, Кате, получили сме статията само дотук, бейби! И тъй като изобщо не ми стана лошо - прати и продължението!
Публикувано на 12-05-2003 @ 12:05:00 EEST от drinkadot
 
В тази рубрика
· търси в рубрика: на всеки в устата
· търсене в статии от: drinkadot


най-четената статия в: на всеки в устата:
ОРАЛЕН СЕКС - Десет стъпки и малко техники

рейтинг на статия
средна оценка: 4.43
Гласове: 251


отдели само 1 секундичка и гласувай за статията:

отлично
мнооо добре
добреее
Regular
лошооооо

опции

 разпечатай статията разпечатай статията

коментарите са си собственост на тоя дето ги поства. ние не носим никаква, ама никаква отговорност за съдържанието им.

анонимниците не могат да тургат коментари. аре да се регистрираш, а?