Меню
· Начало
· АРХИВИТЕ_СА_ЖИВИ
· Топ_50
· Рубрики
КАКВО E ОБЩОТО МЕЖДУ ИНТЕРНЕТА И КУРА
ОТ ГЛЕДНА ТОЧКА НА ЖЕНАТА
как да прекараме...drinkadot написа
Вижте сега! Чувал съм, че колкото по-къдрава е рекламата, толкова по-плешива е стоката! Така че - няма какво да ви навивам да прочетете тези 10 прилики между и-нета и кура - две неща, използвани редовно от жените! Ако се сетите за още - поствайте ги като коментари!

1. Първия път не изпитвате абсолютно никакво удоволствие. Затова пък – никога не се забравя!
2. В началото малко се страхувате от Него, но Той ви вълнува и възбужда. Затова, когато се запознаете с размерите, силата и възможностите Му по-отблизо - започвате да Го изучавате. Той, така да се каже, също ви обучава, докато между вас не се зароди нежна дружба. След това – започвате да Му отделяте все повече време и скоро Той се превръща в основна част от живота ви.
3. Когато ви трябва най-много, не можете да се свържете с Него!
4. Имате неопровержими доказателства, че Той поддържа връзка и с други жени, но това е в природата Му. Вашият проблем е – да не се заразите с някой ужасен вирус.
5. Често се налага да положите огромни усилия, за да консумирате връзката си. Но още по-неприятно е, когато тя прекъсне, а на вас ви се иска още, още, ощеее! ОЩЕ!
6. Често Той увисва по някаква неизвестна и независеща от вас причина, при това – в най-неподходящия момент!
7. Когато разберете, че провайдерът Му не е единствен на света, вие пробвате с втори, после с трети... Разбирате, че Те са различни по сила, скорост и качество. И накрая – намирате Този, който напълно ви задоволява!
8. От Него можете да се възползвате в Университета, на работното място, дори – при добро желание – във влака или в самолета. Въпреки това, най-голямо все пак си остава удоволствието вкъщи късно през нощта.
9. От Него можеш да научиш много неща. С Него можеш да работиш. С Него можеш да си играеш и да си почиваш. За Него можеш да похарчиш луди пари, но можеш и да спечелиш – също толкова луди.
10. Сега, когато сте толкова привързани към Него и толкова зависими от Него, вие с носталгия си спомняте за времето, когато бяхте свободни. Но да се откажете от НЕГО – това не ви е по силите!
Публикувано на 10-01-2003 @ 10:15:00 EET от drinkadot
 
В тази рубрика
· търси в рубрика: как да прекараме...
· търсене в статии от: drinkadot


най-четената статия в: как да прекараме...:
КАКВО E ОБЩОТО МЕЖДУ ИНТЕРНЕТА И КУРА
ОТ ГЛЕДНА ТОЧКА НА ЖЕНАТА

рейтинг на статия
средна оценка: 4.14
Гласове: 440


отдели само 1 секундичка и гласувай за статията:

отлично
мнооо добре
добреее
Regular
лошооооо

опции

 разпечатай статията разпечатай статията

коментарите са си собственост на тоя дето ги поства. ние не носим никаква, ама никаква отговорност за съдържанието им.

анонимниците не могат да тургат коментари. аре да се регистрираш, а?